Toepassingen voor de Serendipity Techniek

In mijn vorige berichtje heb ik laten zien hoe je de Serendipty techniek kunt uitvoeren. Dat bericht vindt je <hier>. Met deze voorbeelden laat ik je meer mogelijkheden zien hoe je een Serendipity achtergrond kunt gebruiken als versiering voor je kaart of project. Voor de voorbeelden heb ik gewerkt met restjes designpapier uit de In Good Taste lijn.

Wanneer je voor het maken van de panel kleine stukjes papier gebruikt dan kun je deze gebruiken voor het uitstansen van vormen. Ik heb hier letters gestanst en vind het effect van de tekst heel grappig. Je kunt de kaart dan verder versieren met bijpassende stempels en embellishments.

Wanneer je kiest voor basisvorment kun je de ook kiezen voor kaders. Hier heb ik een rond kadertje gestanst en de binnenkant ook gebruikt voor de versiering. Vanwege de ronde vormen heb ik gekozen voor een ronde tekst. De textiel print is het designpapier heeft wat winterigs. Ik denk aan een lekkere warme trui ofzo. De tekst past wat mij betreft heel goed bij de context.

De tekst komt uit een nieuwe set uit de nieuwe herfst/winter brochure die ingaat op 4 augustus aanstaande.

Leuk dat je bent langs geweest en ik hoop je snel weer te zien bij een volgend berichtje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *