Carmen Morris

Wie ben ik

Mijn werk als demonstratrice

Ik ben sinds 8 oktober 2012 onafh. Stampin’ Up! Demonstratrice. Mijn liefde voor de producten had zich vele jaren daarvoor al ontwikkeld maar waren destijds alleen verkrijgbaar in Amerika. Toen zij binnen de Europesche markt ook een Nederlandse afdeling openden was dit voor mij een ideale manier om zowel de producten te verkrijgen als mijn eigen onderneming te starten als freelancer. Het feit dat ik het merk kan vertegenwoordigen en de producten kan verkopen vanuit een catalogus is voor mij ideaal. Ik hoef niet te beschikken over grote voorraden met producten. Wanneer een klant een bestelling plaatst, plaats ik deze online via de demonstrator website waarna de spulletjes binnen 3 tot 5 werkdagen worden geleverd vanuit ons magazijn in Duitsland. Mijn werk als demonstratrice doe ik met ontzettend veel plezier. Ik help graag mensen de mogelijkheden te ontdekken van onze producten an adviseer hierbij als dat gewenst is. Het contact met gelijkgestemde mensen vind ik hartstikke leuk en ben dan ook regelmatig op een beurs te vinden waar ik workshops verzorg met Stampin’ Up! materialen. Het (online) delen van inspiratie vind ik een leuke manier om mijn creativiteit te tonen.

Wat spreekt mij het meeste aan

Wat mij het meeste aanspreekt is de kwaliteit van de producten en coördinatie van de producten onderling. Het vaste kleurenpallet is voor mij echt een voordeel. De diverse catalogi geven de mogelijkheid om regelmatig nieuwe producten te kunnen introduceren maar zorgt er ook voor dat stempelsets na het verlopen van een catalogus exclusief blijven.

Mijn Creatieve Interesses

Omdat ik zelf graag leer komt het met regelmaat voor dat ik elders workshops volg of filmpjes bekijk van leuke technieken. De opgedane inspiratie gebruik ik dan om projecten te maken met mijn eigen spulletjes. Ik vind dan ook dat Stampin’ Up! producten prima kunnen coördineren met materialen die geen onderdeel uitmaken van ons assortiment. Door mijn passie voor craften in het algemeen ben ik goed op de hoogte van trends in hobbyland.

Hoe kan ik je helpen?

Wanneer je inspiratie zoekt op het gebied van verschillende projecten kun je mijn blog bezoeken. Ik plaats daar regelmatig projecten en geef tips voor het gebruik van producten en geef een beknopte beschrijving van het project. Ook plaats ik regelmatig (foto)tutorials en filmpjes op mijn Social Media kanalen.

Wanneer je op een relaxte manier materialen wilt uitproberen, dan kun je deelnemen aan een crea-ochtend. Ik organiseer regelmatig leuke workshops.

Tevens is er de mogelijkheid om bij je thuis (of op locatie) een party te organiseren. Ik verzorg dan het creatieve gedeelte. Stampin’ Up! heeft een mooi beloningssysteem voor hostesses!

Ik help je graag met je bestelling van Stampin’ Up! producten. Wil je weten hoe je de producten kunt bestellen? Kijk dan op de bestelpagina. Hier lees je ook hoe je een catalogus kunt aanvragen.