Demonstratrice worden

foto-voor-website_optimized

Werken als demonstratrice

Stampin’ Up! heeft een uitgebreid compensatieplan. Voor hen die meer willen (verkoop of een team formeren)  zijn er leuke beloningen. Dit varieert van een inkoopkorting op materialen (al direct na registratie) tot cash bonussen bij het behalen van mijlpalen als je wat langer bezig bent. Er zijn mensen die fulltime demonstratrice zijn en een vast inkomen verdienen door (flexibel) vanuit huis te werken.

Wie kan er onafhankelijke demonstratrice worden?

Iedereen kan demonstratrice worden! Of je nou in de categorie valt van mensen die hun eigen hobby wil bekostigen of dat je een carrière ambieert waarbij je als zelfstandige zal zorgen voor een leuk inkomen of alles daar tussen in. Iedereen die bereid is een investering te doen van €129 kan zich in de eerste instantie aanmelden bij een zogenaamde teamleider.

Team

Als je je via mij zou aanmelden dan val je direct onder mij, mijn team! Sinds kort heeft mijn team de naam Dutch Stampin’ Divercities. Dit is een samenvoeging van ‘diversiteit en steden’ en dan in de engelse taal vanwege het internationale bedrijf waar we voor werken. Wij wonen in verschillende delen van Nederland. Van Zuid Holland tot aan Friesland, Zeeland, Brabant en Gelderland. Wij zijn een groep met behulpzame, gezellige en getalenteerde dames. Ik van mening dat iedereen de vrijheid heeft om zich te profileren op zijn/of haar manier. Iedereen heeft andere kwaliteiten en talenten. 

Jouw creatieve stijl kan een reden zijn voor een klant om voor jou te kiezen. Maar dat kan een hele andere stijl zijn dan die van mij of je toekomstige teamgenoten. Ook je ambitie kan verschillen van die van mij of je teamgenoten. En ook dat maakt niks uit binnen mijn team.
Mijn drive om naast mijn gezin, zorg voor mijn moeder en 20-urige werkweek te werken als demonstratrice absoluut niks over de mij of het team. Iedereen is even welkom!
Het belangrijkste is dat je kiest voor een teamleider die je verder kan helpen in het verwezenlijken van jouw ambitie.
Stampin’ Up! is immers wat jij wilt dat het voor jou is

adobe-photoshop-cc-2019114774411151981_optimized

Wat heb ik jou te bieden?

Allereerst heb ik geruime tijd ervaring met het maken van kaarten. Begonnen in de vorige eeuw met de 3D plaatjes gecombineerd met diverse technieken. Aan het begin van deze eeuw, rond 2002/2003 was ik een van de eersten in Nederland die zich ging specialiseren in het maken van kaarten met scrapbookmaterialen in combinatie met stempelen. Als je je aanmeldt bij mij kun je gegarandeerd zijn van een behoorlijke creatieve know-how.

Ik ben sinds oktober 2012, de start van Stampin’ Up! in Nederland, Onafhankelijk Demonstratrice en heb een gezellig team van 21 dames. Een aantal daarvan heeft ook weer teams geformeerd. Ik probeer een aantal keren per jaar als team (alle leden) bij elkaar te komen om mogelijkheden van de producten uit te diepen, projecten uit te wisselen en resultaten van sales te bespreken en hoofdzakelijk elkaar te steunen in het behouden van een gezonde omzet. Ik heb regelmatig 1-op-1 contact met leden en wij hebben een Facebook groep.

Wij hanteren de visie dat er overal in Nederland plaats is voor demonstratrices en respecteren inspanningen van onze collega demo’s. In mijn team voeren de woorden Inspire, Create and Share de boventoon.
Of je nou bij mijn team aansluit omdat je de producten wilt kopen tegen een aantrekkelijke korting (hobbydemo) of dat je een carrière wilt starten om bijvoorbeeld je gezin te ondersteunen, je bent in mijn team van harte welkom! Ik deel graag de ervaringen en tips die mij een stapje verder hebben geholpen in mijn carrière bij Stampin’ Up!

Wanneer je wilt registreren, dan kan ik je persoonlijk of telefonisch helpen met het invullen van het online formulier. Wil je dit liever schriftelijk, dan kan ik je de formulieren ook toesturen. Deze laatste optie duurt wel iets langer. Zelfstandig direct registreren kan ook! Klik dan op de button om naar het online registratieformulier te gaan. Aanvullende informatie over het zelfstandig online registreren kun je opvragen via mail.