Bestellen

Online in mijn webshop

In mijn webshop kun je direct een bestelling plaatsen. Je bestelling wordt vanuit het Stampin’ Up distributiecentrum in Duitsland verzonden. Afrekenen kan door middel van een credit card. Op dit moment zijn er nog geen andere afreken methoden beschikbaar. Het voordeel van online bestellen is dat je spulletjes via je credit card verzekerd zijn en dat je je bestelling binnen 3 tot 5 werkdagen in huis hebt.

Telefonisch of via mail

Ben je niet in het bezit van een credit card dan kan ik ook de bestelling direct voor je plaatsen. Je kunt je bestelling dan telefonisch doorgeven of deze mailen. Het proces is exact hetzelfde als online. Het enige verschil is dat ik de bestelling voor je plaats en dat de betaling dan ook aan mij gedaan wordt. Ik stuur hiervoor een betaallink en nadat het bedrag is bijgeschreven plaats ik de bestelling.

Verzamelbestelling

Wanneer je iets kleins wilt bestellen (brievenbuspost) of wanneer je geen haast hebt met het ontvangen van je spulletjes, dan kun je ook meedoen met een verzamelbestelling. Deze plaats ik meestal op zondag. Deze bestelling wordt dan eerst bij mij afgeleverd waarna ik jou spulletjes verstuur met PostNl. Dit is een persoonlijke service en je betaald dan geen verzendkosten. Wanneer je mee wilt doen kun je je bestelling mailen. Indien items niet door de brievenbus passen zal ik contact met je opnemen.

2020_ac_p055_b_optimized

Verzendkosten en bezorging

De verzendkosten voor directe bezorging van je bestelling bedragen altijd €7,95. De bestelling wordt afgeleverd door UPS. Je ontvangt hiervoor een trackingnummer.
Wanneer je je een directe bestelling hebt besteld wordt je bestelling binnen 3 tot 5 dagen bij je thuis bezorgd.

Wanneer je mee doet met een verzamelbestelling reken dan op een levertijd van ca. 8 werkdagen. Ik zend post op woensdag en vrijdag.

Je kunt je bestelling ook bij mij afhalen in Den Haag. Dit kun je aangeven in je mail. Wanneer je je bestelling afhaalt dan betaal je geen verzendkosten.

Betalingsmogelijkheden

Voor de betaling van een bestelling die je telefonisch of per mail hebt gedaan stuur ik een betaallink. Hiermee kun je snel en gemakkelijk betalen.
Je hebt ook de mogelijkheid om het verschuldigde bedrag over te maken, je ontvangt hiervoor de betaalgegevens per mail.
Bij afhalen kun je contant afrekenen of pinnen.