Serendipity Techniek

Wanneer je werkt met designpapier komt kan het voorkomen dat je bergen met restjes bewaart omdat je het zonde vindt om ze weg te gooien. Herken je dat? Vast wel! De Serendipity Techniek is ideaal voor het opmaken van je restjes papier en het is super leuk om deze te verwerken tot een achtergrond. In onderstaande video kun je zien hoe!

Het maken van de achtergond is dus niet heel moeilijk. Het duurt misschien wel iets langer dan dat je gewend bent maar het resultaat is echt leuk.

Natuurlijk hoef je niet een heel panel te gebruiken voor de versiering van je kaart. Je kunt natuurlijk ook een kleiner stukje afsnijden.

En een andere mogelijkheid is natuurlijk om vormen uit te ponsen of uit te snijden. Zoals ik hier heb gedaan met de cirkels.

Dit was dan mijn uitvoering van de techniek. Ik hoop dat het een inspiratie voor je is om hem ook een keertje uit te proberen en op die manier je restjes kan opmaken. De techniek uitvoeren wanneer je geen restjes hebt kan natuurlijk ook! Zij dan kleine strookjes uit het designpapier en scheur, knip of snij deze op de gewenste maat voor jou achtergrond.

Tot een volgende keer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *