Het gebruik van Stampin’ Blends in combinatie met Vellum.

Onlangs maakte is een filmpje waarbij ik een achtergrond heb gemaakt met behulp van Stampin’ Blends. Het filmpje vindt je <hier> en het berichtje met de voorbeelden vindt je <hier>.

Ik heb echt helemaal weg van het maken van achtergronden op deze manier maar was ook opzoek naar meerdere mogelijkheden. Daarom ben ik gaan kijken of er meer gladde, niet poreuze ondergronden waren waarop de techniek kon toepassen en kwam ik uit op ons Vellum Cardstock.

Mijn ervaring met Vellum is dat het snel krult en bobbelt als het nat wordt en vandaar dat ik het heel spannend vond op met Isopropyl Alcohopl (IPA) hierop te werken maar het lukte! En zonder nare bijverschijnselen.

Super gaaf effect en omdat ik heb gewerkt op de achterkant heeft het geheel een mooi, zacht effect. Voor de kleurencombinatie ben ik geïnspireerd door de kleuren in het designpapier van de Forever Greenery Suite.

Dit waren mijn kaartjes voor deze keer. Ik hoop dat ik je hebt geïnspireerd om deze techniek ook eens uit te proberen en te ontdekken dat je meer kan met de alcohol markers van Stampin’ Up!. Tot een volgende keer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *