Stampin’ Up! ~ Forever Fern Bundle

Vandaag gaat alweer de 5de mail de deur uit voor de Catalogus 10-daagse. Tien dagen lang verstuur ik een mail met inspiratie en weetjes naar de mensen die bij mij de catalogus hebben aangevraagd. Wat is dit leuk om te doen! Niet alleen ben ik zelf 10 dagen creatief bezig met de producten uit mijn voorbestelling, ik leer zoveel het werken met de materialen waardoor ik nóg enthousiaster word over de mogelijkheden van producten. Ik geniet er echt van.

Deze kaart heb ik gemaakt met de Forever Fern bundel, onderdeel van de Forever Greenery Suite. De rubberstempels uit de stempelset vallen in de Distinktive lijn. Dit zijn stempels met een fotofinish. Hierdoor zijn de afdrukjes heel fijntjes en gedetailleerd. Deze set is ook verkrijgbaar in het Nederlands! Met de bijpassende stansen kun je de afbeeldingen uitsnijden en dat is wel super handig want het knippen van deze takjes is voor mij een arbeidsintensieve bezigheid. Ik heb de blaadjes gestempeld en uitgestanst. Met de stipjes uit de set heb ik het wit van de basis iets bebroken en ik heb de kaart afgemaakt met wat bling. Deze strass-steentjes komen uit de Holiday Rhine Stone Basis Jewels (pagina 156).

Je vindt de set op pagina 110 van de jaarcatalogus 2020 – 2021. De gehele suite kun je bekijken op de pagina’s ervoor. Daar staat een mooi overzicht van alle bijpassende accessoires.
Met name de kleurstelling in het designpapier spreekt me enorm aan en deze combinatie van groentinten met een vleugje blauw ga ik vaker gebruiken.

Ik wens je een mooie dag en hoop je snel weer te zien bij een nieuw blogberichtje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *