Achtergronden maken met Stampin’ Blends op Whisper White cardstock

Voor, tijdens en na een beurs is het altijd wat stiller op mijn blog. Ik ben weer helemaal bijgekomen van het weekend en heb deze keer een techniek die ik met jullie wil delen.

Ik ben dol op mijn Stampin’ Up! materialen maar vind het ook heel leuk om te voor meerdere doeleinden te gebruiken. Ik heb al eerder inspiratie gedeeld over het gebruik van Stampin’ Blends, onze alcohol markers. Één van de berichten kun je <hier> lezen.
Deze keer heb ik een andere toepassing uitgeprobeerd.

Voor alle kaarten die ik tot nu toe heb gemaakt heb ik Yupo papier gebruikt. Dat is niet-poreus papier en hier op kun je je inkt mooi laten uitvloeien. Voor deze kaarten heb ik echter gewoon cardstock gebruikt. Ik heb weliswaar een trucje gebruikt om de inkt op mijn papier aan te brengen maar het het is me toch gelukt om het er op te krijgen. Het Bokeh effect (balletjes/kringetjes) vind ik super leuk. De video van de techniek vindt je <hier> op mijn YouTube kanaal. Volg je me op Instagram dan staat hij op IGTV.

Bij het inkleuren met Stampin’ Blends zie je wel eens dat de kleur door het papier komt aan de achterkant. Voor de afbeelding maakt dat niet uit want dat zie je niet. Maar bij deze kaart was ik niet zo gecharmeerd van het effect op de voorkant en heb ik de achterkant gebruikt als basis voor mijn kaart. Ook een leuk en zachte effect en ik hoefde mijn papiertje niet weg te gooien.

De materialen die ik heb gebruikt zie onderaan dit bericht. Vorige week heb ik in mijn nieuwsbrief aangekondigd dat er een wijziging plaats gaat vinden in de dag waarop ik mijn verzamelbestelling plaats. Dit wordt vanaf deze week op de vrijdagen. De eerste verzamelbestelling plaats ik dus op vrijdag 11 september. Ontvang je mijn nieuwsbrief nog niet? Geef je dan op door op <deze link>. Je ontvangt dan regelmatig mijn Stampin’ Up!Date met nieuws over Stampin’ Up! en mijn activiteiten én extra inspiratie die je niet ziet op mijn blog en social media kanalen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *