Wat gebeurd er met Stampin’ Up! producten die niet worden opgenomen in een volgende catalogus

Op 5 januari 2021 gaat de januari – juni mini catalogus in. De augustus – december catalogus loopt dus nu een beetje op z’n einde. Wat gebeurd er wanneer een catalogus verloopt en wat gebeurd er dan met de producten? Vandaag wil ik het hebben over de uitlooplijst.

Als producten niet worden opgenomen in een volgende catalogus dan betekend het niet dat ze uit te mode of onbruikbaar zijn. Sterker nog, deze producten worden elk jaar exclusiever. Veel van onze stempelsets zijn tijdloos dus wanneer je ze aanschaft kunnen ze een leven lang mee! Dat is één van de leuke aspecten van ons assortiment.

De Eindejaarsuitverkoop is vandaag begonnen bij Stampin’ Up! en je bent t/m 4 januari 2021 in de gelegenheid om nog producten aan te schaffen van je wensenlijst.

De uitlooplijst met Stampin' Up! producten

De uitlooplijst (Retired List) bestaat uit producten die na de verkoopperiode, in dit geval na 5 januari 2021, niet meer verkrijgbaar zullen zijn. Sommige van deze producten worden door Stampin’ Up! met korting aangeboden.

Carryover Lijst

Dit zijn producten die tijdens de volgende verkoopperiode nog verkrijgbaar zullen zijn. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld de set Love for Leaves (zie kaarten). De stempels met bijpassende stansen of ponsen zijn in deze verkoopperiode verkrijgbaar als bundel met een korting van 10% maar in de volgende verkoopperiode zijn de items alleen los verkrijgbaar.

Carryover Lijst #2

Ik noem deze lijst maar even Carryoverlijst #2. Dit zijn producten uit de huidige augustus – december 2020 catalogus die ook worden opgenomen in de herfst/winter mini catalogus van 2021. Deze producten zullen heel even uit het assortiment gaan en zijn na 4 januari even niet te bestellen. Dit kan pas weer bij de lancering van de mini catalogus in augustus 2021.

Clearance Rack

In de Clearance Rack vindt je de zogenaamde restanten. Dit zijn producten die met een hoge korting worden aangeboden. Ook de koopjeshoek is vandaag geactualiseerd, er staan mooie koopjes in! Je vindt de koopjeshoek in mijn Stampin’ Up! webshop onder het kopje ‘aanbiedingen’.

Bestellen van producten van de uitlooplijst

De uitlooplijst is vanaf vandaag online. Omdat er veel koopjes bij zitten is de verwachting dat deze als eerst uitverkocht zullen zijn. Wil je nog artikelen bestellen uit de augustus – december 2020 mini catalogus dan is het belangrijk dat je er snel bij bent. Het actuele aanbod kun je het beste bekijken in mijn Stampin’ Up! webshop. Je kunt natuurlijk ook gelijk je bestelling plaatsen in de webshop. Op dit moment is er alleen de mogelijkheid om af te rekenen als je in het bezit bent van een credit card.

Het is ook mogelijk om je bestelling te plaatsen door een mail te sturen naar:  info@carmenmorris.nl. Ik stuur je voor de betaling dan een betaalverzoek en plaats dan je bestelling. In deze periode plaats ik geen verzamelbestelling, alle bestellingen worden direct geleverd vanuit ons distributiecentrum in Duitsland.

Persoonlijke Stempel Sale

Na het verlopen van een verkoopperiode kan ik als demonstratrice ook zelf producten te koop aan te bieden. Ondanks dat ik veel sets niet weg doe, wil ik ook wel eens iets anders aanschaffen.

Momenteel biedt ik in mijn eigen webwinkel (Carmen Webshop) producten aan uit voorgaande catalogi. Ik heb in de afgelopen 8 jaar veel stempelsets en bijpassende accessoires gekocht om voorbeelden te maken of voor mijn eigen hobby. Ik wil graag wat ruimte creëren op de zolder waar dozen staan met producten die ik al heel lang bewaar maar niet meer naar kijk. Deze sets zijn te koop voor zachte prijsjes, ze verdienen een tweede kans!

Omdat het heel veel sets zijn kan ik niet alles tegelijk plaatsen. Als je nu kijkt dan zie je veel sets die inmiddels al zijn verkocht maar ik plaats de komende tijd elke keer nieuwe sets. Als je specifieke sets zoekt, kom dan regelmatig terug om te neuzen.

Bestellen in mijn eigen webshop is makkelijk en je kunt afrekenen met iDeal. Tijdelijk reken ik geen verzendkosten! 

Ik wens je een hele fijne dag toe en hoop je snel te zien bij een volgend blogberichtje!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *