Kleuren en achtergronden maken met Stampin’ Blends

Heej hallo! Ik ben alweer een tijdje bezig met de Siertuin Collectie en ik ben nog lang niet uitgespeeld. Ik zeg het wel vaker, maar wanneer ik spulletjes uitkies dan vind ik dat de mogelijkheid moet hebben om deze vrij te kunnen combineren met producten uit een andere lijn of met bepaalde technieken.
Op dit moment ben ik aan het leren om te werken met alcohol inkten. Ik vind de achtergronden die je met deze techniek kunt maken echt helemaal te gek. Tijd om te kijken hoe ver ik kom met de producten van Stampin’ Up!

Lang geleden heb ik een demonstratie mogen zien van alcohol markers op Yupo papier en wat ik daarbij heb geleerd heb ik vandaag in de praktijk gebracht met de Stampin’ Blends. Ik heb al eens eerder een soortgelijke techniek uitgevoerd maar dat was op Glossy Paper, dat product zit helaas niet meer in het Stampin’ Up! assortiment. Het filmpje van deze techniek vindt je <hier>.

Voor deze kaart heb ik dus als basis Yupo papier gebruikt waarop ik de achtergrond heb gemaakt. Daarna heb ik de achtergrond gecombineerd met de Siertuin Collectie. Het boeket heb ik ingekleurd met Stampin’ Blends. Super leuk om te ervaren wat je wel niet kan met dezelfde marker!
Als je wilt zien hoe ik te werk ben gegaan dan kun je dat onderstaande video bekijken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *