Feel-Good Pizzabox

Heej hallo! Als geen ander weet ik hoe welkom een kaartje kan zijn wanneer je een moeilijke periode mee maakt. Maar ik weet ook dat in de chaos van het dagelijkse leven het versturen van een kaartje er soms bij inschiet. Zo kwam ik op het idee om een Feel-Good box te maken voor iemand die een hele moeilijke periode tegemoet gaat omdat een familielid ernstig ziek is.
Zorgen, boosheid, frustratie omdat je niks kunt doen zijn dan gevoelens waar je mee te maken krijgt en die gevoelens komen op de meest idiote momenten. En je kunt niet altijd aandacht geven aan je gevoel op de momenten waarop je flink moet zijn of je kop erbij moet houden omdat je zaken moet regelen of dat soort dingen. Post is dan zoooo welkom!
In mijn Feel-Good box zitten een aantal kaartjes die de ontvanger kan openen wanneer zij dat wil en ik weet dat er de komende tijd een kaartje van mij ligt om haar te steunen en haar eraan te herinneren dat het ook nodig is om aan zichzelf te denken. Wanneer je je goed voelt dan kun je veel meer aan dus moet je ook wel eens tijd nemen voor jezelf.

Een Feel-Good kun je dus ook maken voor iemand die zelf ziek is. Feel-good wishes betekend eigenlijk beterschap, maar ik vind het ook best kunnen voor jezelf goed voelen.
Je kunt natuurlijk ook andere thema’s kiezen. Bijvoorbeeld wanneer iemand op reis gaat die je heel erg gaat missen (en hij/zij jou).

Voor alle kaarten heb ik gebruik gemaakt van de set Positive Thoughts in combinatie met de Nature’s Thoughts stansen. Ik heb een zachte kleurencombinatie gebruikt en de achtergronden zijn gemaakt met een watercolor wash. De kaartjes hebben een maat van 7,5 x 7,5 cm en de 3″ x 3″ envelopjes zijn ook gestempeld om een mooi geheel te krijgen. De teksten komen uit verschillende sets.

Je ziet nu de verschillende kaartjes die ik in de box heb gemaakt. Ik heb alle kaartjes rustig gehouden en in de binnenkant van ieder kaartje staat iets geschreven. Deze keer dus geen uitgebreide toelichting op hoe je de kaartjes kunt maken. Ik hoop je met mijn project deze keer te inspireren om deze week een kaartje te versturen naar iemand die het nodig heeft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *