Creatieve Party: zo ga ik te werk

Onlangs ben ik uitgenodigd om een creatieve party te verzorgen bij een hostess thuis. Ik vind het erg leuk om met een groep dames aan de slag te gaan en probeer me hier dan ook zo goed mogelijk op voor te bereiden.
Ik heb hiervan een video gemaakt met uitleg hoe een party met mij in z’n werk gaat.

Zoals je ziet hou ik zoveel mogelijk rekening met de wensen van de hostess en haar gasten. Ik neem diverse voorbeelden mee zodat iedereen zelf een kaart kunnen maken die bij hun past. En uiteraard is er ook ruimte voor eigen creativiteit. Dat inspireert mij als demonstratrice natuurlijk ook weer.

Deze party was een groot succes! Alle dames hadden een mooie bestelling geplaatst waardoor de hostess uit kwam op het kwalificerende bedrag dat nodig is om tijdens Sale-a-Bration de exclusieve stempelset Little Ladybug gratis te krijgen.

Wanneer je na het zien van de video nou ook een party wilt organiseren dan verzorg ik graag het creatieve gedeelte! Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Ik zou het namelijk hartstikke leuk vinden om nog een aantal party’s in mijn agenda te mogen zetten voor februari en maart 2020. Tijdens Sale-a-Bration kunnen jij en je gasten al leuke extraatjes uitkiezen bij het plaatsen van een bestelling van €60.

Ik wens je een hele gezellige dag en hoop je snel weer te zien voor een nieuw blog berichtje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *