Flip-Pocket Kaart tutorial

Jaren geleden heb ik dit 3D modelletje voor mijn workshop op de KreaDoe. Tijdens het opruimen vond ik het origineel en wilde hem gelijk een nieuw jasje geven met nieuw designpapier (DSP). Hiervoor koos ik de Parisian Blossoms Specialty Designer Series Paper. Ik ben al een poosje bezig met de stempels en accessoires bezig uit de Parisian Blossoms Suite en deze keer is het tijd om de mogelijkheden van het DSP uit te lichten.

Het DSP is echt super mooi. Een aantal prints bevatten mooie champagne-achtige, metal accenten waardoor het een hele chique uitstraling krijgt. En zoals je weet, ben ik wel van bling en glansjes dus wat dat betreft helemaal mijn ding!

Je ziet dat de prints super goed onderling combineren. En ondanks het Parijse thema in deze lijn, kan ik ook echt zeggen dat dit niet centraal hoeft te staan. Dit kaartmodel kun je echt met elke lijn in elk thema maken wat je maar wenst. Als je meer dan alleen een wens wilt verzenden dan moet je echt dit modelletje eens proberen. Om je op weg te helpen heb ik van de basis een video tutorial gemaakt. Deze vindt je hieronder.

En als je op je gemak na het zien van het filmpje de kaart op je gemak wilt bekijken, dan kun je de tutorial ook downloaden en eventueel uitprinten. Klik hiervoor op de zwarte download knop. Hierin vindt je ook de gebruikte materialen. De instructie stempeltjes ‘trek hier’, ‘schuif’, ’til op’ en ‘vouw open’ zijn van Carlijn.

1 reactie op “Flip-Pocket Kaart tutorial”

  1. Pingback: Mix ’n Up! Maandag: Everyday is Special – CARMEN MORRIS

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *