3D project met Magnolia Lane designpapier

Wanneer je iets wilt maken voor een bijzondere gelegenheid dan kun je ervoor kiezen om een 3D project te maken. Zelf ben ik dol op het maken van uitgebreide projecten. Dit keer wil ik mijn uitwerking delen van een Envelope Flip Pocket Kaart. Dit project met pockets en flapjes is super leuk om te maken, om te verzenden maar ook om te ontvangen.

Ik ben aan de slag gegaan met het Magnolia Lane designpapier voor de versiering. Deze verpakking bestaat uit een totaal 12 vellen met 6 dubbelzijdige vellen van 30 x 30 cm. In de eerste instantie zou je denken dat dat erg veel is om aan te schaffen maar doordat er zoveel papier in een pak zit heb je de mogelijkheid om zowel kaartjes als uitgebreide projecten mee te maken.
Dit designpapier is super veelzijdig en biedt mogelijkheid om vele combinaties te maken. Daarnaast combineert het met veel producten zoals stempels en accessoires waardoor je er nóg meer uit kunt halen.

Wanneer je gaat versieren zoek je verschillende vellen designpapier bij elkaar die leuk met elkaar combineren waardoor je een mooi geheel krijgt. De bloemen die in het designpapier zitten kun je ook uitknippen en opplakken. Doordat het designpapier niet heel erg dik is voorkom je dat de binnenkant heel erg dik wordt.
De stansvormen zijn extra decoratief en zijn een mooie basis om he teksten op te plakken. De teksten komen op deze manier mooi uit.

Ik heb mijn teksten gekozen in een verjaardag thema en ze komen allemaal uit dezelfde set. Wanneer je opzoek bent naar teksten waarmee je alle kanten uit kunt dan is de Well Said stempelset een echte aanrader. Er zitten echt mega veel woorden in die je ook weer samen kunt gebruiken. De bijpassende stansen geven je nóg meer mogelijkheden.

Vindt je het nou leuk om dit model te proberen, kijk dan naar de video. Ik laat in de video zien hoe ik de enveloppen heb verwerkt en zie je iets meer van de versiering.

Voor dit project heb ik gekozen voor de combinatie van Basic Black, Mossy Meaddow, Petal Pink en Whisper White. De enveloppen zijn de envelopjes van de Note Cards en Envelopes. Dit is een leuk formaat van ongeveer 9,2 x 13 cm.

Door gebruik te maken van envelopjes heb je automatisch pockets. Je hoeft dus niet ingewikkeld te doen met meten, snijden etc. Je schuift gewoon enveloppen in elkaar en plakt ze vast.

Persoonlijk aanbod t/m 31 maart 2020

Deze maand heb ik een leuk persoonlijk aanbod. Als je t/m 31 maart een bestelling bij mij plaatst krijg de turorial van dit 3D project per mail toegestuurd.

Bestel je voor een bedrag van €75 dan krijg je naast de tutorial ook het pakketje om dit project te maken. Het clipje zit hier niet bij omdat deze geen deel uitmaakt van het huidige assortiment!
De tutorial bestaat uit een uitgebreide uitleg voor de basis, de versiering en materialenlijst.

Wil je nou van geen van beide opties gebruik maken omdat je bijvoorbeeld zelf demonstratrice bent of  het project van materialen wilt maken die je al in huis hebt, dan kun je de tutorial tegen een kleine vergoeding ook kopen. Stuur een mail naar: info@carmenmorris.nl

Ik wens je een hele fijne dag en hoop je snel weer te zien bij een volgend blogberichtje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *