Vol Verrassingen Productpakket ~ Interactieve kaarten

Hou jij ook van kaarten met extra verrassingen? Dan is het Vol Verrassingen productpakket vast iets voor jou! Met deze leuke set kun je op een leuke en gemakkelijke manier teksten en/of afbeeldingen ‘verstoppen’ in je kaart.

De stempelset bestaat uit een aantal leuke Nederlandse teksten (hij is ook verkrijgbaar in het Engels). Met de stansenset kun je de afbeeldingen uitstansen en de interactieve onderdelen maken. Het hart, de rechtoek en de cirkels worden gedeeltelijk uitgestanst waardoor ze in het kaartkarton blijven zitten. De ontvanger kan vervolgens dit gedeelte eraf trekken waarna zichbaar wordt wat jij er onder hebt verstopt.

Toen ik deze set voor het eerst zag in de catalogus zag ik gelijk meerdere mogelijkheden en dat idee heb ik uitgewerkt. Het hart heb ik bevestigd met een splitpennetje waardoor je een peek-a-boo onderdeeltje kan maken. En de strip heb ik gebruikt in de lengte van de kaart waardoor het tegelijkertijd de sluiting wordt van de kaart.

De voorkant heb ik versierd met de kleine stempeltjes uit de stempelset en ik heb gebruik gemaakt van verschillende teksten.

De binnenkant heb ik versierd met teksten, uitgestanste afbeeldingen en stansjes uit de stempelset. 

Als je het hartje naar boven schuift komt de tekst tevoorschijn.
Om de kaart open te maken trek je aan de strip.
En dit is de totale binnenkant.

Je ziet dat dit wel een eenmalige kaart is. Je kunt hem namelijk maar een keer openmaken;) Lijkt het je nou leuk om een video te zien van hoe ik te werk wen gegaan bij het maken van deze kaart, laat dan een reactie achter onder dit bericht. Bij voldoende interesse zal ik een video opnemen met de tips & tricks.

Ik wens je een hele leuke dag en hoop je te zien bij een volgend blogbericht.

4 reacties op “Vol Verrassingen Productpakket ~ Interactieve kaarten”

  1. Tiffe kaart. Ben wel benieuwd naar meer info over het maken van een dergelijke kaart.
    Houdt die wel mooi dicht tijdens het versturen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *