Nieuw jaar, nieuwe producten en nieuwe actie!

Op 6 januari j.l. is de nieuwe voorjaarscatalogus van Stampin’ Up! ingegaan. Deze catalogus staat boordevol leuke producten voor het voorjaar. Wat mij in deze mini catalogus het meeste aanspreekt is de veelzijdigheid van de producten. Er zijn ook 8 hele verschillende lijn en opgenomen in verschillende thema’s. Zelf ben ik erg gecharmeerd van de vintage-achtige sets, die weer een perfecte aanvulling zijn op sets die ik al heb in dit thema. Klik op de foto om de mini catalogus te bekijken.

Naast het uitkomen van de nieuwe catalogus start ook  de leukste periode van het jaar, Sale-a-Bration! Bij je aankopen van €60 of meer kun je gratis producten uitkiezen. Benieuwd naar de brochure met deze exclusieve producten? Klik dan <hier>.

Ik hoop je de aankomende periode te kunnen inspireren met nieuwe voorbeelden en ideeën want het is al een behoorlijke tijd geleden dat ik mijn blog heb gebruikt. Er zijn wat aanpassingen gedaan aan de website waardoor hij wat sneller is geworden en dat betekend ook dat het voor mij sneller is om berichten toe te voegen. Mijn goede voornemen is in ieder geval om meer content hier op de site te gaan delen.

Ik wens je een hele fijne dag en hoop je snel weer te zien bij een volgend blogbericht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *