Nieuw producten: Fitting Florets Collectie

Deze week is er een nieuwe collectie van Stampin’ Up! uitgekomen. Deze collectie bestaat uit stempels, stansen, designpapier en embellischments. De producten uit deze lijn, zijn net als alle andere Stampin’ Up! producten via mij te bestellen. Dit is een leuke, frisse collectie met heel veel mogelijkheden. Je kunt alle producten bekijken in onderstaande flyer. 

Wanneer er een complete lijn met producten uitkomt dan begin ik meestal simpel en gaande weg ontstaan er meerdere projecten. Meestal focus ik me als eerste op de stempels en stansen en daarna voeg ik steeds meer producten toe.

fitting-florals-2_optimized

Voor deze kaart heb ik de ovalen stans gebruikt met de hartjes. Vervolgend heb ik blauwe inkt aangebracht met een Blending Brush. Op een gekleurde achtergrond komen de bloemen nét iets beter tot hun recht. Het frontje heb geplakt op een stuk Blushing Bride kaartkarton.

De bloemen heb ik afgedrukt met zwarte inkt en ingekleurd met Stampin’ Write markers in combinatie met een Blender Pen. Ik heb een combinatie gebruikt van verschillende bloemen en blaadjes.
De tekst heb ik afgedrukt op een restje wit kaartkarton.

Voor deze kaart ben ik een stapje verder gegaan en heb ik een tweede ovaal toegevoegd. Deze heb ik uitgestanst uit wit kaartkarton en opgeplakt met foam. Wanneer je werkt met verschillende elementen in dezelfde kleur dan breng je hierdoor wat meer contrast aan.

Vervolgens heb ik de tekst in het tweede ovaal afgedrukt. Ik heb een ander boeket gebruikt die ik ook heb ingekleurd met Stampin’ Write markers.

fitting-florals-3_optimized

En als laatste heb ik wat meer gevarieerd door het ovaal met de hartjes te gebruiken als sjabloon waardoor ik roze hartjes kon aanbrengen.

De tweede ovaal heb ik gebruikt om een shaker van te maken die heb gevuld met alle hartjes die ik over had na het stansen van de ovaal.

3A714B01-37FD-4BC7-B262-4561A3C9DF43

Je ziet dat je met dezelfde lay-out en slechts één productpakket veel mogelijkheden hebt. Ik heb in de basis voor deze drie kaarten dezelfde producten gebruikt maar heb gevarieerd door verschillende technieken te gebruiken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *