Stippled Roses Productpakket

Het Stippled Roses productpakket is onderdeel van de Januari-April mini catalogus van Stampin’ Up! Het bestaat uit stempels en bijpassende stansen. Met de stansen kun je de afbeeldingen uitstansen nadat je ze hebt afgedrukt maar er zitten ook leuke accessoires bij zoals blaadjes en kleine bloemetjes. Dit maak dat je dit productpakket op vele manieren kunt gebruiken.

Voor deze set kaarten heb ik het productpakket gebruikt in combibatie met bijpassend designpapier. Het Softly Stippled designpapier is t/m 29 februari 2024 gratis te kiezen bij je bestelling van €60.

Voor deze kaart heb ik de afbeelding afgedrukt met Pebbled Path inkt. Dit is een warme grijze kleur waardoor de afbeelding niet te hard afsteekt tegenover het papier. Daarna heb ik de afbeelding uitgestanst met de bijpassende stansen.

Vanwege de mooie details in tekening van de afbeelding heb ik geen kleur toegevoegd.

Ook deze kaart kaart heb ik eerst een lay-out gemaakt met verschillende prints van het Softly Stipples designpapier maar heb de achtergrond wat rustiger gehouden met de grijstinten.

Nu heb ik de afbeelding wel gekleurd en deze komt nu mooi uit ten opzichte van de grijze achtergrond. De tekst heb ik afgedrukt op een restje designpapier.

Voor deze kaart heb ik de afbeelding van het enkele roosje twee keer afgedrukt uit uitgestanst met de bijpassende stansen. Ik heb de afbeelingdingen ingekleurd met Stampin’ Blends (alcoholmarkers).

Ook in deze afbeeldingen zie je dat je niet heel veel moeite hoeft te doen met kleuren omdat de schaduwen al in je afdrukje zitten. Verder heb ik het clustertje met bloemen versierd met een extra takje uit de stansenset.

Je ziet dat het Stipples Roses productpakket ook super geschikt is wanneer je net bent begonnen met stempelen. Je kunt er alle kanten mee op! Naast de combinatie met designpapier kun je natuurlijk ook je eigen designpapier ontwerpen met de stempels waardoor je weer een heel ander type kaart krijgt.

Ben je van plan om dit product aan te schaffen of heb je de set al? Laat een opmerking achter als je het leuk vind om meer voorbeelden te zien met deze set.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *