Poetic Expressions Suite Collectie

De Poetic Expressions Suite Collection is een suite die helemaal in mijn straatje past bestaat uit designpapier, stempels, stansen en embellischments. De kleuren Wild Wheat, Mossy Meadow, Lost Lagoon, Boho Blue, Moody Mauve en Bubble Bath in combinatie met de vintage-achtige prints geven het geheel een zachte look.
De afbeeldingen zijn prachtig getekend en combineren hierdoor met vele andere sets en stempeltechnieken. De bijpassende stansen geven je de mogelijkheid om adbeeldingen uit te stansen maar je kunt ze ook gebruiken met andere sets. De labels zijn los prima te gebruiken met teksten uit andere sets.

Voor deze kaart hen ik verschillende prints van het designpapier gebruikt met blauw als hoofdkleur. Ik heb de kolibri de kleur blauw gegeven met Stampin’ Blends. De bloemen heb ik gekleurd met Wild Wheat. Deze kleur komt weer terug in het matje (onderkaart). Omdat ik de voorkant al af vond heb ik de tekst in de binnenkant geplaatst maar je kunt natuurlijk ook een labeltje met een tekst op de voorkant plaatsen. Het voordeel van een neutrale voorkant is dat je ook op een later tijdstip een geschikte tekst kunt plaatsen.

Voor deze kaart heb ik alleen de roze/rood tinten gebruikt. Dit is een meer eenvoudige lay-out waardoor de prints van het papier ook mooi uitkomen. Door het designpapier te scheuren geef he nét dat beetje extra aan je kaart. Ik heb een witte ondergrond gebruikt om de tekst te stempelen en heb de kaart afgemaakt met wat zilveren bling. Het designpapier kan overigens ook heel mooi met goud gecombineerd worden.

En bij deze kaart zie je dat je niet perse de afbeeldingen hoeft te gebruiken. Het designpapier is decoratief genoeg om te gebruiken met alleen een tekst in een labeltje. Dit geeft je de mogelijkheid om verschillende stansjes toe te voegen in een contrasterende kleur. Ik heb hier ook weer het designpapier gescheurd en gebruik gemaakt van de achterkant van de gele print door het gescheurde randje om te vouwen. Als extra versiering heb ik hier de Champagne Iridischent Dots gebruikt uit d suite.

De gehele Poetic Expressions collectie is tot april 2024 verkrijgbaar voor €93,25 en is via mij te bestellen. De producten zijn natuurlijk ook los te bestellen! Je kunt je bestelling mailen naar: carmen@carmenmorris.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *