Nature’s Sweetness Suite Collection

De Natures’s Sweetness Suite Collection uit de Januari – April 2024 mini catalogus van Stampin’ Up! is een veelzijdige collectie met verschillende items. Ik vind de natuurtinten gecombineerd met goud echt geweldig! Het totaal heeft een klassieke en chique look en die past helemaal in mijn straatje. Ik heb gekozen voor het designpapier en het Note’s of Nature productpakket want ondanks dat dit een hele collectie is kun je de producten natuurlijk ook los kopen.

Als eerste ben ik aan de slag gegaan met het Nature’s Sweetness designpapier. De prints zijn heel fijntjes en hierdoor kun je heel veel prints tegelijkertijd op je kaart met elkaar combineren. De grotere bloemen uit het papier zijn goed uit te knippen.

Vanwege de neutrale look van het papier kun je deze ook heel goed combineren met andere sets, zoals ik op de tweede kaart heb gedaan met de Stippled Roses. Je kunt het designpapier ook heel goed combineren met andere kleuren cardstock.

Het Note’s of Nature productpakket is een ideale basis wanneer je graag kaarten maakt met een vintage look.

Voor deze kaarten heb ik dezelfde techniek gebruikt voor het maken van de achtergrond en daarna heb ik de achtergrond bestempeld met de stempeltjes uit de set. Voor de eerste kaart heb ik afbeeldingen en stansen gebruikt uit het Notes of Nature productpakket.

De tweede kaart heb ik gecombineerd met de Thoughtfull Expressions stempelset die heel goed bij deze stijl past.

Omdat het designpapier gouden accenten bevat kun je het ook heel goed combineren met andere gouden producten. Neem nou deze kaarten met enveloppen met geborsteld goud.

Voor deze kaart heb ik enkele restjes papier op de basiskaart geplakt samen met de afbeelding van de cacaoplant en een klein bloemetje die ik heb uitgeknipt uit het designpapier. De leuke tekst komt uit de Notes of Nature stempelset.

Je ziet dat je alle kanten uit kunt met de Nature’s Sweetness Suite Collection. Met het designpapier heb je heel veel mogelijkheden en de stempels en stansen geven je de mogelijkheid om helemaal los te gaan binnen je eigen creatieve stijl.

De producten van Stampin’ Up! zijn via mij te bestellen. Je kunt hiervoor mijn Stampin’ Up website bezoeken of een mail sturen naar: carmen@carmenmorris.nl. Momenteel loopt er een leuke actie waarbij je gratis producten kunt uitkiezen bij je bestelling vanaf €60.

Ik hoop dat ik je met deze vijf voorbeelden heb kunnen inspireren en hoop je snel weer te zien bij een nieuw blogbericht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *