Stampin’ Up! Online Only Producten

Zoals je misschien weet, zijn de Stampin’ Up! producten niet verkrijgbaar in winkels. Je bestelt producten via een demonstrator. Wij werken met 3 catalogi per jaar. De jaarcatalogus (in mei komt er een niewe uit!), de voorjaarscatalogus en een najaarscatalogus. Zodra je een bestelling wilt plaatsen kan dat dus via mij als demonstrator of via mijn online webshop.

Regelmatig worden er nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd die niet worden opgenomen in een catalogus. Deze producten vallen in de Online Only categorie. Deze zijn natuurlijk gewoon via mij te bestellen, ze zijn alleen online te bekijken! Onlangs zijn er nieuwe producten toegevoegd waaronder deze leuke koffieset, Latte Love. Je kunt hem <hier> vinden.

Als koffie liefhebber heb ik een aantal kaartjes van 9,5 x 9,5 cm gemaakt.

 

Als eerste ben ik aan de slag gegaan met alleen de stempelset. Ik heb de mok en de lepel gestempeld m.b.v. de maskeer techniek. Je stempelt als eerste de lepel, maakt met een Post-it een maskertje voor de lepel en stempelt vervolgens de mok er overheen. Waneer je het maskertje weghaalt heb je de volledige combinatie met mok en lepel.

De gestempelde afbeeldingen heb ik ingekleurd met Stanpin Blends.

 

Bij deze kaart ben ik een stapje verder gegaan. Hier heb ik gebruik gemaakt van de stempels in combinatie met de de bijpassende stansenset.

Door inkt aan te brengen met een Blending Brush op de achtergrond komen de afbeeldingen nét iets mooier uit en heb ik de kaart afgemaakt met wat plakparelstjes.

 

Voor deze kaart heb ik wat meer stempels gebruikt om de achtergrond te creëren. Deze komen allemaal uit dezelfde set. 

Je ziet dat je bij het aanschaffen van een dergelijke set veel kanten op kunt. Als je beginner bent dan begin je makkelijk en kun je langzaam opbouwen voor het maken van een wat ingewikkeldere kaarten. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je niet heel veel producten op je kaarten wilt gebruiken. De Latte Love stempelset bevat een aantal hele goede basisstempels die ook heel goed te combineren zijn met andere stempels of stempelsets in hetzelfde thema. Voor mij is het dus een perfecte aanvulling op de koffie/thee sets die ik al heb.

Ik hoop dat ik je met deze voorbeelden heb kunnen inspireren en hoop dat je mijn website regelmatig zult bezoeken voor meer voorbeelden. Laat je een berichtje achter bij de opmerkingen? Dan voel ik me aangemoedigd om vaker voorbeelden te plaatsen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *