Hey hallo!
Vandaag laat ik een kaartje zien die ik had gemaakt met materialen uit de Mix ’n Up! Kit van kwartaal 3. Het Follow Your Art DSP was onder andere onderdeel van de kit in combinatie met de Follow Your Art Embellishment Kit.
Dit kwartaal stellen Inge en ik een nieuwe kit samen. De informatie hierover verschijnt in de loop van de week.

Het DSP bestaat uit hele bruikbare prints die onderling heel goed met elkaar combineren. Dat maakt het mogelijk om verschillende dessins te gebruiken in een bepaalde layout. Ik heb de basis opgebouwd op Whisper White cardstock en het geheel met Dimensionals op een kaart van Thick Whisper White geplakt met Dimensionals. Vaak is het even puzzelen als je meerder prints wilt combineren maar uiteindelijk vind je de goede balans. De layout van deze kaart was onderdeel van de werkbeschrijving maar ik heb hem voor jou onderaan dit bericht.

Vanaf 4 september start Stampin’ Up! weer een leuke actie waarbij je bij 3 pakken DSP het vierde pak gratis krijgt. Je bestelt dat 4 pakken en betaald 3 pakken zeg maar. Hou mijn berichtgeving hierover in de gaten!

Deze Stampin’ Up! actie start op 4 september.

Ik wens je een hele gezellige dag en hoop je snel weer te zien bij een nieuw blogberichtje!

Carmen

Gebruikte materialen/ werkbeschrijving