Stampin’ Up! ~ Winterwensen Productpakket

Het fijne van een complete lijn is dat je vaak meer mogelijkheden hebt in het gebruik van materialen. Je kunt inspiratie vinden uit kleurencombinaties en door de stempels, stansen en accessoires kun je eindeloos bezig zijn met het combineren. Voor deze kaarten ben ik geïnspireerd door de kleurencombinatie uit de Snowflake Splendor Suite en heb ik daarbij de Sow Many Snowflakes stansen gebruikt. De teksten komen uit de Winterwensen stempelset.

De aquarel look van de suite heb ik gebruikt als basis voor mijn kaarten. Met de inkt uit onze Classic Inkt stempelkussens heb ik zelf een aquarel achtergronden gemaakt.

Wanneer ik stansen gebruik dan kijk ik altijd of er elementen zijn die ik nog kan gebruiken. Deze lieve hartjes komen uit de stans die ik heb gebruikt om de eerste kaart te maken.
En zo zie je dat je heel veel lol kunt hebben van slechts één productpakket. In onderstaande video kun je zien hoe ik aan de slag ben gegaan voor de kaartjes.

Ik hoop dat je het een leuke variatie vond voor deze materialen en ik hoop je binnenkort weer te zien bij een volgend berichtje.

Aanstaande vrijdag plaats ik weer een verzamelbestelling. Wanneer ik producten voor je mag meebestellen, kun je deze voor vrijdag 18 september om 18.00 uur naar me mailen op: info@carmenmorris.nl.

Gebruikte materialen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.