Designpapier combineren met je zelfgemaakte achtergronden

Ondanks dat ik niet nog niet helemaal klaar ben met mijn kerstkaarten had ik toch even zin om me even bezig te houden met een ander soort thema. Ik had het Glided Autumn designpapier nog liggen en wilde dat heel graag gebruiken. Het is dan wel designpapier in het hefstthema maar vanwege de kleurencombinatie en enkele neutrale prints wilde ik er toch even mee aan de slag gaan. Als je mijn nieuwsbrief ontvangt dan heb je vanmorgen al inspiratie ontvangen van twee kaarten die ik heb gemaakt met het designpapier. Niet? Kijk dan even in je spamfolder. En als je mijn nieuwsbrief nog niet ontvangt maar toch regelmatig nieuws en inspiratie van mij wilt ontvangen dan kun je je opgeven via <deze> link.

Het feit dat ik nooit hoef te zoeken naar geschikte kleuren inkt vind ik toch wel het meest geweldige van onze producten. Ik wilde de combinatie Crumb Cake met Mint Macaron gebruiken voor de basis. De achtergrond heb ik dan ook gemaakt met die kleurencombinatie.

Hoe je op een simpele manier een achtergrond kunt maken met inkt kun je <hier> lezen. In de video leg ik in het kort uit hoe je te werk kunt gaan. Voor deze achtergrond heb ik alleen iets meer water gebruikt.

Omdat de materialen nog op mijn bureau lagen wilde ik nog even snel een bedankkaartje maken. Daar kun je er ook nooit genoeg van hebben en mijn voorraad is behoorlijk geslonken.

Omdat ik in de groentinten wilde blijven besloot ik om zelf even een achtergrondje te maken met de techniek die ik een paar dagen geleden ook al had toegepast voor een andere kaart.

Helaas is het Gilded Autumn designpapier een lijn die het assortiment gaat verlaten. Momenteel is hij dacht ik nog verkrijgbaar in mijn Stampin’ Up! Online Store. En ik kan vandaag hierover ook een leuk nieuwtje vertellen…Sinds gisteren heeft Stampin’ Up! een tweede betaaloptie toegevoegd! Vanaf nu kun je ook met PayPal betalen in mijn Stampin’ Up! Online Store. Hoe geweldig is dat!

Stampin’ Up! heeft voor PayPal gekozen omdat dit een veilige en makkelijke manier is om je online bestelling te plaatsen. Bijna alle winkels bieden deze betaaloptie aan en heel veel mensen hebben een PayPal account. Uiteraard blijft bij mij de mogelijkheid bestaan om via mail je bestelling te plaatsen en ook de optie om mee te doen aan een verzamelbestelling blijft! Als je een PayPal account hebt wordt het voor jou alleen makkelijker en sneller om je bestelling te plaatsen. Als je vragen hebt over deze nieuwe betaaloptie, schroom dan niet om mij een mail te sturen of een contactformulier in te vullen door op het envelopje rechts onder te klikken. Ik help je graag!

Ik wens je een hele mooie dag en hoop je snel weer te zien bij een nieuw blogberichtje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.