Pocketkaart met de Christmastime is Here Suite

Vandaag heb ik een pocketkaart gemaakt met hoofdzakelijk Designer Series Paper uit de Christmastime is Here Suite. Ik heb nog steeds heel veel lol met deze serie maar ook met het ontwerp wat ik had gemaakt voor de KreaDoe. Deze Pocketkaart is zo leuk om te maken en je kunt hiervoor alle DSP gebruiken wat je tot je beschikking hebt.

Bovenstaande kleuren vindt je in de papierlijn. Ik heb Cherry Cobbler gebruikt voor de basis. De labels zijn gesneden van Poppy Parade en Flirty Flamingo.

Wanneer je een dergelijk project gaat maken dan ben je een beetje afhankelijk van de materialen die je tot je beschikking hebt om het project te versieren. De tags en de pocket heb ik bijvoorbeeld gewoon versierd met restjes DSP. Die heb ik een beetje in elkaar gepuzzeld. Je kunt al een heel eind komen met 3 printjes. Het meeste DSP is dubbelzijdig dus dan heb je 6 printjes om mee te werken.

In de video laat ik je het voorbeeld in zijn totaliteit zien. En ik laat zien hoe is de basis heb gemaakt. Het is geen ingewikkeld project wat makkelijk in elkaar te knutselen is. Ik werk met Thick Whisper White cardstock en ik heb de sluiting omgedraaid. Ik leg dus alleen de basis uit, niet de versiering.
De video heeft echter geen geluid want mijn microfoon liet het afweten. Hier kwam ik dat pas achter nadat ik het filmpje had opgenomen. Wel heb ik tekst toegevoegd en een gezellig muziekje.

Wanneer je nog vragen hebt over dit project dan kun je me een mailtje sturen. Ik wens je een fijne dag en hoop je snel weer te zien bij een volgend berichtje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.