Stampin’ Up! ~ Poinsttia Petals

Ik heb de kleine en medium kerstroos beiden twee keer afgedrukt met Versafine inkt en ge-embosd met transparant embossingpoeder. Dit helpt me altijd om binnen de lijntjes te blijven. Ik heb gebruik gemaakt van Stampin’ Write markers en een Blender Pen om de afbeeldingen in te kleuren.

Verder is het clustertje opgebouwd uit Peaceful Boughs bladeren en hulst bladeren uit de Poinsettia Dies set die ik heb uitgestanst uit mijn zelf gemaakte achtergrond papier. De achtergrond is licht bewerkt met Pretty Peacock inkt met behulp van een Blender Brush.

De basiskaart heeft een afmeting van 12,5 x 12,5 cm.

Eén van mijn absolute toppertjes van de aug – dec mini catalogus is toch echt wel de Poinsettia Petals bundle. Ook weer zo’n voorbeeld van een tijdloze set, die je nog heel lang kunt gebruiken.

Het is een set met heel veel mogelijkheden maar hij kan ook hartstikke goed worden gecombineerd met andere sets. Voor deze kaart heb ik de Poinsettia Petals bundle gecombineerd met de Peaceful Boughs Dies die ik laatst had gebruikt in combinatie met een inkt techniek. Dat bericht vindt je <hier>. Na het maken van de video had ik nog achtergronden en bladeren over dus wilde ik deze verwerken op een nieuwe kaart.

Alle gebruikte materialen zijn zowel in deze als de volgende verkoopperiode (vanaf 5 januari 2021) verkrijgbaar zijn. De Poinsettia Bundle is t/m 4 januari als voordeelpakket verkrijgbaar met een korting van 10%. Meer informatie over het bestellen van Stampin’ Up! producten kun lezen op de bestelpagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.