Stampin’ Up! 24-uursactie: 15% korting op geselecteerde stempelsets

Soms komt inspiratie op de meest bijzondere manieren tot je. Dat schreef ik gisteren op mijn Instagram account. Die ochtend zag ik namelijk een bus rijden in Voorburg met hetzelfde motief als de achtergond in de kaart. Voor de versiering heb ik de To a Wild Rose bundel gekozen.

Toeval bestaat niet, wordt er dan gezegd maar ik had net stempelsets uitgezocht die morgen in de aanbieding zijn en de Buffalo Check was daar één van. Ja, je hoort het goed! Er komt op woensdag 23 oktober 2019 een hele leuke Stampin’ Up! actie aan!

Alleen aanstaande woensdag, 24 uur lang, kun je profiteren van 15% korting op geselecteerde stempelsets. En dat is heel bijzonder want het komt maar weinig voor dat Stampin’ Up! een kortingsactie heeft op stempels! De stempels die geselecteerd zijn voor korting vindt je in het onderstaande bestand. Klik op ‘download’ om het overzicht van de 55 stempelsets die in de aanbieding zijn te bekijken.

Stamp-sale

Bestellen?

Je kunt je bestelling vanaf 0.01 uur plaatsen in mijn webshop. Je kunt je bestelling mailen naar: info@carmenmorris.nl. Dit is ook het emailadres wat je kunt gebruiken als je informatie of advies wilt over producten van Stampin’ Up!
Ik verwerk alle bestellingen direct en deze worden verzonden vanuit ons distributiecentrum. De verzendkosten hiervoor bedragen €5,95.
Voor de betaling van je bestelling ontvang je een betaallink.

Ik wens je een gezellige dag en hoop je snel weer te zien voor een volgend blogberichtje.

Het is een selectie van hele leuke stempelsets. En er zitten een aantal sets in die ik regelmatig gebruik. Maar er zitten ook een aantal basissets bij die echt heel bruikbaar zijn voor jou als allround crafter.
Een aantal kan ik zeker als Must-Haves aanmerken: Fanciful Fragance, Very Versailles, Puur Natuur, Artisan Textures, Galery Grunge en de achtergrondstempels zoals Birch. Maar goed, dat zijn mijn favorieten. Ik ben ervan overtuigd dat er ongetwijfeld een set bij zit die op jouw wensenlijstje staat.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.