Wat heb ik de afgelopen 2 weken ondernomen.

Hee hallo! Vandaag geen kaartje maar een kijkje in de activiteiten die ik onderneem als Stampin’ Up! Demonstratrice. Mijn werk bestaat uiteraard grotendeels uit craften en ik deel mijn creaties maar al te graag. Maar ik krijg ook veel inspiratie van leuke en spannende dingen. Ik sta een aantal keren per jaar op beurzen, wordt uitgenodigd voor workshops en parties en bezoek evenementen voor demonstratrices.

KreaDoe

Het is inmiddels een week geleden dat ik op de KreaDoe stond. Wat was het weer een geweldige ervaring! Ruim 88 dames, inclusief 1 heer, zijn bij mij aangeschoven en hebben een het project gemaakt. Het was even doorwerken om het af te krijgen maar de meeste mensen waren heel enthousiast over het project wat ik had ontworpen. Zo had ik vaak een volle tafel en heb ik ook mensen moeten teleurstellen. Als er interesse is voor de workshop zal ik binnenkort kijken of ik losse pakketjes kan samenstellen en aanbieden. Voor sommige mensen was het vooraf inschrijven via Internet een uitkomst. Die houden we er in!

Ook de tafelversiering was weer erg in trek. Met name de lampionnetjes! Er was ook veel interesse om die te maken maar helaas ben ik niet zo handig. Ik weet dat deze gevouwen zijn met de Origami techniek en ben er eigenlijk ook wel nieuwsgierig naar geworden.

Er was veel interesse voor het merk Stampin’ Up! en daar ben ik heel erg blij mee. Er komen aanvragen binnen voor een catalogus en er is ook veel interesse voor mijn creatieve party’s. Had je geen tijd om langs te komen of was het eventjes te druk? Neem gerust contact met me op. Je leest <hier> hoe ik je als Stampin’ Up! Demonstratrice van dienst kan zijn. Ik help je in ieder geval graag!

Sean en Sara Douglas zijn momenteel in Europa voor het grote Stampin’ Up! evenement in Dortmund en hebben de dag met ons doorgebracht. Sara is onze CEO. Je kon met haar praten over allerlei zaken. Het is echt een geweldige vrouw die heel erg betrokken en geïnteresseerd is in onze bezigheden en de zaken waar wij wellicht tegenaan lopen. Het was echt fijn om haar te spreken in zo’n intieme sfeer.

Demodag voor demonstratrices in Arnhem

Naast werk neem ik ook de tijd om andere demonstratrices te leren kennen. Ik was één van de gelukkigen die een plaatsje wist te bemachtigen voor een bijeenkomst, georganiseerd door mijn collega en vriendin Helene den Breejen. Ik vertrok in alle vroegte met 2 collega’s vanuit Voorburg want ik was natuurlijk eerst langs mijn moeder gegaan. Een autorit met z’n allen is natuurlijk heel erg gezellig.

Bij een evenement wordt er meestal ook creativiteit uitgewisseld. Je deelt een creatief idee of maakt een leuke attentie. Voor mij was het dit keer niet mogelijk om mee te doen vanwege tijdgebrek maar ik heb zoveel swaps gekregen, daar wordt ik erg blij van!

OnStage in Dortmund

En dan vertrek ik aanstaande woensdag naar Dortmund om vier dagen lang deel te nemen aan OnStage. Dit evenement wordt jaarlijks georganiseerd in verschillende delen van de wereld waar Stampin’ Up! gevestigd is. Deelnemen aan het live evenement is zo geweldig! Er komen mensen vanuit ons hoofdkantoor in Utah, je ontmoet demonstratrices uit heel de wereld, er is training, er worden toppresteerders gehuldigd (jaaaaa, ik ben erbij!) en…er wordt een nieuwe brochure gelanceerd. Ik zal dus hoogstwaarschijnlijk niet actief zijn hier op het blog maar je kunt mijn avontuur volgen via mijn Social Media kanalen. Als het je leuk lijkt, dan kun je in de zijbalk de links vinden.

Het is een heel verhaal geworden maar ik vind het leuk om ook te vertellen over de leuke dingen die ik meemaak. Ik wens je een hele fijne dag en hoop je snel weer te zien voor een nieuw blogberichtje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.