Stampin’ Up! – Eden’s Garden Collection

Vanaf 2 november is de Eden’s Garden Colletion verkrijgbaar. Dit is een speciale actie! De stempels en stansen zijn namelijk opgenomen in de nieuwe januari – juni mini catalogus. Als onderdeel van de actie kun je zolang de voorrad strekt vanaf t/m 3 januari bijpassend designpapier, Cotton Paper en embellishments bestellen. Dit zijn exclusieve producten voor de vroege vogels.

Ik ben heel enthousiast over de collectie. Ik vind hem erg veelzijdig om te gebruiken in de wintermaanden. Je hoeft niet perse kerstkaarten ermee te maken. Het designpapier is geschikt voor heel veel thema’s. Daarnaast combineren de stempels en stansen heel goed met andere stempelsets.

Inspiratie

Demonstratrices hebben een maandje voorsprong dus heb ik gebruik gemaakt van de voorbestelperiode. Hierdoor kon ik al eerder met de materialen aan de slag en heb al best veel voorbeelden gemaakt. Een aantal van deze voorbeelden wil ik graag met je delen. Ik heb hiervan een e-book voor je klaar staan die je kunt downloaden. Hierin heb ik de voorbeelden van de foto opgenomen met een beknopte beschrijving en een aantal foto’s van voorbeelden die ik heb gedeeld op mijn Social Media kanalen. Zo heb je alle ideeën mooi bij elkaar wanneer je zelf aan de slag wilt gaan.

Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van het e-book of over de producten, dan hoor ik het graag! Stuur een mail met je vraag naar info@carmenmorris.nl, ik help je graag!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.