De stempelset Sip Sip Hooray uit de Herfst/Winter catalogus 2019

Wanneer ik producten kies voor mijn collectie, dan heb ik slechts één voorwaarde: de set moet veelzijdig genoeg zijn om er zo lang mogelijk plezier van te hebben. Dat betekent dat ik er veel verschillende dingen mee moet kunnen doen én hij moet kunnen combineren met andere materialen die ik heb. De set Sip Sip Hooray uit de huidige Herfst/Winter catalogus is zo’n set! En jammer genoeg is deze na 2 januari 2020 niet meer te verkrijgen. Maar dat betekent niet dat deze set voor mij niet meer bruikbaar is. Bij het kiezen van nieuwe materialen volg ik sinds een jaar of twee een strategie om te zorgen dat alles wat ik aanschaf ook daadwerkelijk gebruikt wordt. Benieuwd? Je leest mijn strategie <hier>. Misschien heb je hier iets aan wanneer je overweegt je collectie uit te breiden. Want wie raakt er nou niet overweldigd bij het uitkomen van een nieuwe catalogus?

De set Sip Sip Hooray is een set die je kunt gebruiken voor alle thema’s waarbij het glas geheven kan worden. Hij bevat voor iedere gelegenheid wel een glaasje Zoals je op de voorbeelden kunt zien heb ik diverse kaartjes gemaakt en deze heb ik ook gecombineerd met sets die eerder zijn uitgekomen of niet meer verkrijgbaar zijn en dat is voor mij een reden om hem zeker in mijn collectie te houden.

Want bij het uitkomen van de nieuwe catalogus viel mijn oog op de Tropical Oasis Suite, en heerlijke tropische lijn. En hoewel ik echt niet altijd denk aan een drankje, dacht ik wel gelijk aan een heerlijke cocktail bij het zien van de fruit print. En jawel…ik wist dat ik hier een glaasje voor had!

De cocktail is gestempeld door 3 kleuren inkt op de stempel aan te brengen. Het rietje en het citroentje zijn ingekleurd met Stampin’ Blends, onze Alocohol Markers. De tekst komt uit de retired set Beach Happy en zo zie je dat ook teksten uit mijn collectie ‘Zee & Strand’ weer prima van pas komen. Ik ben dol op teksten en deze bewaar ik meestal altijd.

De mini catalogus gaat vanaf 3 januari in. Deze bestaat uit heel veel producten voor het voorjaar/zomer. Tevens begint op 3 januari de mooiste periode van het jaar Sale-a-Bration! Als je nog een demonstratrice hebt dan help ik je graag. Vraag dan vandaag nog de catalogi aan. Klik <hier> om naar het aanvraagformulier te gaan. De mini catalogus en de Sale-a-Bration brochure worden dan kosteloos naar je verzonden.

Ik wens je een hele gezellige dag en hoop je snel weer te zien bij een volgend blogberichtje!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.