Mix ‘n Up! Maandag #41: Youre so Sweet

Heej hallo! Goedemaandag! Vandaag heb ik weer een kaart gemaakt met materialen uit de Mix ‘n Up! Kwartaalkit. Het Best Dressed DSP blijft leuk om te combineren met diverse andere materialen. De papierlijn bestaat namelijk uit verschillende prints die lekker fijntjes zijn en dat maakt dat je hem heel goed kunt gebruiken voor layering.

Het poppetje is er eentje van Hangler and Wings. Ze is echt té zoet. Omdat ze lijkt te zitten wilde ik haar op iets plaatsen want anders ziet dat er zo raar uit (vind ik). Dus heb ik de bloem uit de Stampin’ Up! set Little Ladybug hiervoor gebruikt. De bloem en het poppetje heb ik met Stazon inkt afgedrukt op aquarelpapier en ingekleurd met Stampin’ Write markers in combinatie met een blenderpen. De tekst komt ook uit deze set.

Inspiratie voor deze kaart komt van mijn vriendinnetje Inge, waarmee ik de Mix ‘n Up! Kwartaalkit samenstel. Meer informatie over de kit kun je <hier> zien. Opgeven kan door <dit> digitale aanmeldformulier in te vullen. De kit van dit kwartaal kost €22,50 (inclusief verzending) en is te bestellen t/m 16 februari.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.