Mix ‘n Up! Maandag #37: Let it Snow Suite

Let it snow suite

Deze keer een kaart met materialen uit de Mix ‘n Up! Kwartaal Kit van kwartaal 4. Ik ben aan de slag gegaan met allerlei bijpassende materialen in het thema winter. De winter staat voor mij altijd in het teken van warme drankjes, met name koffie. Dat is natuurlijk niet helemaal waar… Ik hou verschrikkelijk van koffie en ik verzamel zo ongeveer alles in dit thema.

Voor deze kaart het ik DSP gebruikt uit de Stampin’ Up! Suite Let it Snow. Deze suite heeft lekkere vrolijke kleurtjes in een kerst/winter thema. De achtergrond heb ik gesponsd in Crumb Cake inkt met een stencil die ik niet lang geleden vond bij Loved by Gaby. En de teksten zijn van MFT. Te leuk toch?

De koffie kopjes (je kunt ze ook gebruiken voor thee of choco trouwens!) komen uit de bundel Tjokvol Kerst. Dit is de Nederlandse vertaling van de Cup of Christmas set. Deze set is heel bijzonder want de door mij gebruikte kopjes zijn aan beide kanten te gebruiken. En daar hou ik dus van. Je bent namelijk niet gebonden aan de kant waar het oor komt te zitten.

De kaart is afgemaakt met embellishments uit de Let it Snow Embellisment Kit. Ik heb gekozen om de vilten Beanie te gebruiken. Misschien een beetje vergezocht maar ik vond het wel passen bij de achtergrond met koffieboontjes.

Dit was de kaart voor deze keer. Ik wens je een hele gezellige dag en hoop je snel weer te zien bij een volgend blogberichtje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.