De Mix ‘n Up! Kit voor kwartaal 2 nu te bestellen!

De nieuwe Mix ‘n Up! kit voor kwartaal 2 is nu te bestellen! Ook dit kwartaal hebben we weer ons best gedaan om een super gevulde kit samen te stellen waar je het hele kwartaal mee uit de voeten kan.

Deze keer hebben we de lijn Tropical Oasis gekozen. Deze zomerse lijn biedt verschillende mogelijkheden voor je projecten. De bijpassende Memories & More kaartjes geven je de mogelijkheid om zelfs aan de slag te gaan met het verwerken van foto’s die je nog hebt liggen. De lijn Bird Ballad past prima bij het thema voorjaar. Door de neutrale prints van beide lijnen en de overlap aan kleuren kunnen deze lijnen ook onderling gebruikt worden. De bijpassende embellishments maken dat je alle kanten uit kunt. Beide lijnen zijn geschikt voor projecten voor zowel dames als heren.Naast bijpassende kleuren cardstock hebben we dit keer ook een aantal cadeauverpakkingen toegevoegd. Leuke doosjes en een cadeauzakje.

Wanneer je je vandaag nog op geeft krijg je deze Embellishment Kit (Sale-a-Bration geschenk 2020) bij je bestelling.

En ontvangen we je aanmelding tussen 1 en 5 april dan ontvang je een Sample Pack van de gloednieuwe Siertuin Collectie, bestaande uit 6 velletjes dubbelzijdig DSP, 2 kleuren bijpassend lint en een aantal gouden strassjes bij je kit. Met de fleurige Sample Pack heb ik al een voorbeeld gemaakt. Deze zie je hier. Je kunt in hetzelfde bericht meer lezen over deze lijn die opgenomen is in de jaarcatalogus 2020-2021.
Aanmelden voor de Mix ‘n Up! Kit kan sowieso t/m 15 mei maar als je je aanmeldt vóór 5 april dan ontvang je de kit gegarandeerd rond 18 april.
Heb je nog vragen? Mail deze dan naar: mixnupkit@gmail.com.
Aanmelden kan door op de knop te klikken en het digitale aanmeldformulier volledig in te vullen!

1 reactie op “De Mix ‘n Up! Kit voor kwartaal 2 nu te bestellen!”

  1. Pingback: Mix ’n Up! Kit ~ Just Breathe – CARMEN MORRIS

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.