De reden waarom ik een tijdje niet heb geblogd

Hey hallo!

Ik heb al een tijdje niks geplaatst op mijn blog. En als je hier al eerder bent geweest, dan zie je dat alles er anders uitziet.

Een paar maanden geleden kwam ik erachter dat mijn website was gehackt. Ik kon nog gewoon overal bij maar op de één of andere manier was er informatie aan mijn website geplakt waardoor het leek alsof ik hele andere producten verkocht dan craftmaterialen. Heel erg gênant en ik zal je de details besparen!

De andere website had ik zelf in elkaar geknusteld en daar was ik echt trots op. Maar ik moet toegeven dat het helemaal niet makkelijk was om updates, backups etc. te doen. Het kostte me zoveel tijd en dat ging weer ten koste van wat ik het liefste doe: craften! Ik zie deze hele toestand dan ook als een duw in de goede richting. Ik heb er iets veel mooiers voor terug gekregen.

Wat ben ik blij dat ik via via in contact kwam met Mitchell en Steve van Marktagence. Deze stoere boys hebben toch maar een hele leuke ‘girly’ website voor me weten te maken. Ik ben echt zooooo dankbaar! Het is helemaal geworden zoals ik dat van te voren heb bedacht. Vooral het stukje waarop ik mijn gebruikte stempelsets en accessoires kan verkopen is echt een enorme vooruitgang! In deze echte webshop kun je producten bekijken, bestellen en betalen met iDeal en PayPal. Het assortiment wordt nog uitgebreid, ik hou je hiervan op de hoogte.

Op de foto zie je een kaart die ik heb gemaakt met een set uit de januari – juni mini catalogus. Deze gaat in op 5 januari 2021 maar demonstratrices kunnen gebruik maken van een voorbestelperiode en daar maak ik natuurlijk dankbaar gebruik van.

De set heet Enjoy the Moment en de teksten vond ik heel toepasselijk voor wat ik de afgelopen tijd heb ervaren. Soms moet je gewoon vertrouwen hebben in een goede afloop en dan komt het allemaal goed.

Ik ga de komende tijd met heel veel positieve vibes aan de slag met materialen en het bedenken van online activiteiten. En nu mijn blog weer up-and-running is kun je hier wekelijks weer van alles lezen over mijn activiteiten en inspiratie zien van de kaarten en projecten die ik heb gemaakt.

Maak er een mooie dag van!

2 reacties op “De reden waarom ik een tijdje niet heb geblogd”

    1. Sonja Gortzak

      Wat een ervaring Carmen! Indrukwekkend dat je er met zo’n positieve houding op gereageerd hebt.
      Liefs, Sonja

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.