Vintage Vrijdag #144: Peaceful Boughs Bundle

Voor de kaart van vandaag heb ik gewerkt een kaart uit de herfst/winter catalogus. Als je deze nog niet hebt gezien, klik dan op de link om het op de homepage te bekijken. Een fysiek exemplaar aanvragen kan ook. Klik <hier> voor informatie.

Deze voor de set Peaceful Boughs gekozen vanwege de veelzijdigheid. Het winterthema zorgt ervoor dat je heel de winter projecten kunt maken maar de afbeeldingen zijn neutraal genoeg om ook te gebruiken bij andere thema’s bijvoorbeeld sterktekaartjes. De verschillende maten takjes zijn super handig en zijn perfect voor het stempelen van achtergronden. De bijpassende stansjes vind ik echt super leuk. De takjes kun je op allerlei manier gebruiken als versiering onder labels. Deze zou je ook prima kunnen combineren met andere sets.

De achtergrond voor de kaart heb ik eerst gesponsd en daarna heb ik de verschillende afbeeldingen in laagjes gestempeld. Hierbij heb ik gebruik gemaakt van de afstempeltechniek om in dezelfde kleurtinten te blijven. Dit heb ik toegepast voor de takjes en dennenappeltjes. De takjes zijn lichter van kleur. Het enkele takje is afgedrukt met Mossy Meadow en die kleur komt weer terug in de vierkante kaart van 13 bij 13 cm. De kleurencombinatie geeft de kaart een mooie, zachte look.

Om hier een leuk setje van te maken heb ik gelijk een cadeauverpakking gemaakt. Er zijn verschillen kant-en-klaar verpakkingen verkrijgbaar. Deze Kraft Pillowbox heb ik met een een eenvoudige belly band versierd waarop ik een label met tekst, takje en dennenappeltjes heb geplakt. Deze pillow box heeft een een maat van 7 bij 12,7 cm en is geschikt om bijvoorbeeld een giftcard in te doen. Ook cadeautjes met een kleine maat zoals sieraden passen hierin.

Dit was het project voor vandaag. Ik wens je een hele fijne dag en hoop je snel weer te zien bij een volgend blogberichtje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.