Vintage Vrijdag #146: Christmas Rose Bundle

Ik probeer dit jaar zéker 10 kerstkaarten te versturen en ik denk dat het gaat lukken! In ieder geval ga ik nog een aantal kaarten maken met de Christmas Rose bundel. Ik vind het kerstboeket namelijk echt geweldig! Hetgeen me het meeste aanspreekt is het feit dat het boeket neutraal genoeg is om ook kaarten te sturen naar mensen die misschien geen kerst vieren omdat ze niet echt in een feeststemming zijn in deze periode van het jaar. Dit keer een kaartje met een vintage touch.

De bundel bestaat uit één stempel met het gehele boeket en verschillende losse stempels om je boeket kleur te geven. Omdat ik altijd het maximale uit een set wil halen heb ik deze keer niet het boeket afgedrukt maar de stempel die je kunt gebruiken om de rozen ‘in te kleuren’. De grote roos heb ik dus uitgeknipt voor mijn eigen combinatie.
Hoewel bloemschikken niet een talent van mij is heb ik nu mijn eigen boeket gearrangeerd met behulp van de Peaceful Boughs bundel. De bladeren en dennenappels vond ik super leuk om te gebruiken. Deze combinatie kan ik dus prima gebruiken in combinatie met andere teksten.
Een voorbeeld met de Christmas Rose Bundle vind je <hier> en de Peaceful Boughs set heb ik ook al eens gebruikt, dit voorbeeld vindt je <hier>.

De materialen die ik heb gebruikt voor deze kaart vind je onderaan dit bericht. Mocht je nog vragen hebben over de gebruikte materialen of over de kaart, wees dan zo vrij om je vraag te mailen naar: info@carmenmorris.nl. Dit is ook het emailadres wat je kunt gebruiken wanneer je een bestelling wilt plaatsen. Alle bestellingen die worden geplaatst vóór 15 december worden nog voor de kerstdagen bezorgd.

Ik wens je een gezellige dag en hoop je snel weer te zich voor een nieuw blogbericht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.