Stampin’ Up! ~ Peaceful Moment Bundle.

Ik zit momenteel zo niet in mijn ‘bruine flow’! Dus ook vandaag geen kaart met een vintage look voor het vrijdag item. De kleurrijke Jan-Jun catalogus maakt gewoon dat ik op dit moment veel meer kleur gebruik dan normaal. Ik vind het dan ook heerlijk om van alles uit te proberen qua technieken en kleurencombinaties. En omdat ik toch al bezig was met de Peaceful Poppies suite heb ik de materialen en kleuren van deze suite weer gebruikt.

Bij het selecteren van spulletjes uit de Peaceful Poppies suite had de voorkeur gegeven aan de Paintful Poppies bundel en de Peaceful Moments teksten maar al gauw bleek dat ik de Peaceful Moments Dies toch ook moest hebben. Ik ben wat dat betreft een laatbloeier maar dit was een weloverwogen keuze en dat betekend dat ik mijn doel om verstandig materialen te kiezen in dit geval heb bereikt.

Voor het maken van deze kaart heb ik als basis Breathtaking Bouquet achtergrondstempel gebruikt. Deze stempel kun je heel goed gebruiken als basis voor je kaart en je kunt hem ook heel goed gebruiken bij het toepassen van verschillende technieken. Deze heb ik met clear embossingpoeder ge-heat-embosd op aquarelpapier. Daarna heb ik het aquarelpapier natgespoten en ben ik met een penseeltje inkt gaan toevoegen. Nadat de achtergrond droog was heb ik het gesneden op 10,5 x 13,5 cm.

De bloemen heb ik uitgestanst uit aquarelpapier en ook daar heb ik inkt op aangebracht. Voor de grote bloemen heb ik de ondergrond ook uitgestanst maar van de kleine bloemen heb ik alleen het detail gebruikt. De details voor de hartjes van de bloemen heb ik uitgestanst uit cardstock om contrast te creëren. De label komt uit de Painted Label Dies. En uiteraard heb ik de kaart afgemaakt met wat bling. De gebruikte materialen kun je onderaan het bericht vinden.
Omdat ik de achtergrond optimaal wilde gebruiken heb ik de kaartbasis een beetje aangepast. Deze heeft een maat van 12 x 15 cm. Het matje van Coral Calypso cardstock is 10,8 x 13,8 cm.

Gebruikte Stampin' Up! materialen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.