Mix ‘n Up! Maandag #38

In de Mix ‘n Up! Maandag laat ik creaties zien die ik heb gemaakt door Stampin’ Up! materialen te combineren met andere materialen die ik leuk vind. Deze keer heb ik een kaart met een gestempelde achtergrond in combinatie met Diecuts.

Als eerste heb ik de achtergrond gesponsd met Stampin’ Up! inkt. Hiervoor heb ik de kleuren Old Olive, Blushing Bride en Pool Party gebruikt. Daarna heb ik de achtergrond gestempeld met de stempelset Beautiful Friendship. Dit is een waanzinnige bloemenset die je op zoveel manieren kunt gebruiken! De losse onderdelen heb ik gestempeld met Highland Heather, Pool Party en Pear Pizzazz inkt. De kleurencombi voor de stempels en gesponste achtergond geven de kaart een mooie, zachte look. De inspiratie hiervoor vond ik in de creaties van Jenine waar ik altijd goed naar kijk want ze maakt hele mooie dingen. Van haar lijn heb ik de stansjes, Diecuts en teksten gebruikt die ik in de kast heb liggen en ik heb de kaart afgemaakt met een beetje bling.

De basiskaart heeft een afmeting van 10,5 x 14,5 cm. De achtergrond is gemaakt op wit cardstock van 9 x 13 cm en gemat op een stuk Garden Green cardstock van 9,5 x 13,5 cm. Een lijst met gebruikte Stampin’ Up! materialen vindt je onderaan het bericht. Mocht je nog vragen hebben over de producten of werkwijze voor het maken van je eigen creatie, mail dan naar: info@carmenmorris.nl

Ik wens je een gezellige dag en hoop je snel weer te zien voor een volgend blogberichtje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.