Stampin’ Up! ~ Kangaroo & Company

Deze week ben ik eens flink buiten mijn comfort zone gegaan. Mensen die mij kennen, weten dat ik niet vaak met beestjes werk op mijn kaarten.

Maar bij het uitkomen van de jan-jun mini catalogus zag ik toch een aantal sets met beestjes die ik wel geinig vond. Op de een of andere manier associeer ik kaarten met beestjes met kinderkaarten denk ik. Maar deze sets die ik heb gekozen daar heb ik dat niet mee. Bovendien combineren ze perfect met andere sets. Deze keer dus twee kaartje met het Kangaroo & Company Productpakket.

Just a little note...

Wat ik het meest leuk van dit productpakket vind, is dat wanneer je de kangaroe uitstanst er gelijk een opening voor de buidel gestanst wordt. Hierdoor kun je van alles in de buidel stoppen. In dit geval heb ik er een ‘little note’ in gedaan.

Het envelopje heeft een hartje op de sluiting waardoor je de afbeeldingen ook kan combineren met hartjes.

De hartjes heb ik gestanst met de stans uit het Lots of Hearts Productpakket. Deze stans maakt hartjes in je papier en je houdt dan open hartjes over. Super leuk als extra versiering.

De hartjes heb ik eerst gebruikt als stencil (zie volgende kaart) waarbij de roze kleur op mijn witte achtergrond leuk is voor extra contrast.

Hello

De stempelset bestaat uit een aantal super leuke kleine teksten. Deze passen overal bij en aangezien ik gek ben op teksten is dit een goede aanvulling op mijn collectie. Het komt zo vaak voor dat ik een kleine tekst ergens voor nodig heb dus ik ben erg blij met deze aanvulling voor mijn collectie.

Dit keer brengt de kangoeroe allemaal hartjes mee in haar buidel en de gesponste hartjes heb ik gestempeld met de teksten. De hartvormige stansjes heb ik op één ondergrond geplakt voor extra versiering.
De kangoeroe op beide kaarten heb ik ingekleurd met Crumb Cake Stampin’ Blends Combo.

Ik vind dit een leuke combinatie van beide productpakketten waardoor ik in een vrij korte tijd twee super leuke kaartjes heb kunnen maken.

2 reacties op “Stampin’ Up! ~ Kangaroo & Company”

  1. Ik vind ze weer super schattig! En ja vaak zijn deze getekende versie van dieren erg kinderlijk maar deze zijn precies goed en inderdaad goed te combineren met diverse andere stempel sets

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.