Stampin’ Up! ~ Hold on to Hope stempelset

Heej hallo! Gisteren is mijn moeder vanuit het revalidatiecentrum naar huis gegaan. Het was een week eerder dan gepland maar men, en ik was het daar wel mee eens, was van mening dat ze beter thuis kon zijn i.v.m. een eventuele besmetting. Na drie maanden ziekenhuis-revalidatiecentrum-ziekenhuis-revalidatiecentrum is het toch wel een beetje spannend voor haar maar ze heeft thuiszorg en hopelijk kan ik vaak bij haar langs. En als ik zo de berichtgeving volg, dan ben ik blij dat mam nu thuis is.

In het revalidatiecentrum heb ik diverse lieve ouderen mogen ontmoeten. Men eet daar gezamenlijk in de restauratie en aangezien ik daar elke avond naar toe ging maakte ik vaak een praatje of bracht ik mensen weer naar hun kamer na de maaltijd. Iedereen heeft zo hun eigen verhaal. Één van de dames is gelovig. Vooral de zondagen waren voor haar heel moeilijk omdat ze niet naar de kerk kon. Maar ze maakte zich ook zorgen over het feit of ze op termijn wel weer naar haar eigen huisje kan. Dat is namelijk niet vanzelfsprekend. Zo verdrietig…
Als afscheid heb ik deze kaart voor haar gemaakt.

Ik heb de Hold on to Hope bundle gebruikt voor de kaart. Ik heb eerst een watercolor wash achtergrond gemaakt en daarna heb ik diverse afbeeldingen afgedrukt en uitgestanst met de bijpassende stansen.

In de binnenkant van het kaart heb ik de tekst gestempeld (oeps, een beetje scheef…) en een beetje versierd met stempeltjes uit de set. Ik hoop dat ze troost kan vinden in de tekst. Mijn collectie bestaat uit allerlei stempelsets, ook sets met een religieus tintje. Ik ken best wel wat mensen die geloven en dat maakt dat ik altijd wel een kaartje kan versturen wanneer dat zo uitkomt.

Gebruikte Stampin' Up! materialen:

Je kunt je bestelling met Stampin’ UP! producten via mij bestellen door te mailen naar: info@carmenmorris.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.