Stampin’ Up! ~ Golden Garden Designer Specialty Acetate

Deze keer ben ik aan de slag gegaan met acetaat. Deze bedrukte kunststof vellen zijn heel leuk om te verwerken op je kaart. Zoek je meer mogelijkheden dan kun je acetaat ook combineren met een techniekje. Voor deze kaarten heb ik kleur aangebracht met Stampin’ Blends (alcoholmarkers) die ik vervolgens heb laten uitlopen met Isopropylalcohol.

In deze korte video laat ik zien hoe ik te werk ben gegaan voor het maken van de kaart.

De achtergrond heb ik eerst versier met het Art Gallery productpakket. Ik heb de bloemen gestempeld, uitgestanst en op het actetaat geplakt. Vanwege het transparante uiterlijk van het acetaat heb ik dubbelzijdig tape geplakt op de plaats waar de bloemen zitten. Zo zie he de tape niet.

Voor deze kaart ben ik precies hetzelfde te werk gegaan als voor de vorige. Hier heb ik alleen de versiering gedaan met een andere set. Het Brushed Blooms productpakket heb je de vorige keer al voorbij zien komen. Deze set past heel goed bij de achtergrond en de tekst maakt het helemaal af.

Ik heb eerst de bloemen en blaadjes gestempeld en gestanst. Om ze iets naar voren te halen heb ik een label uit vellum gestanst en de bloemen hier op geplakt. Vervolgens heb ik op de achterkant dubbelzijdig tape geplakt op de plek van de bloemen. Dit om te voorkomen dat je het tape door het vellum ziet.

Daarna heb ik op de plaats van de bloemen dubbelzijdig tape geplakt en het geheel op de acetaat achtergrond bevestigd.

De tekst heb ik gestempeld uit een verfstrook die ik over had van één van de kaarten uit het vorige bericht. In de eerste instantie was de label iets te breed maar deze heb ik een beetje bijgeknipt.

Je ziet dat je bij het gebruik van het acetaat niet perse producten hoeft te gebruiken uit dezelfde suite.

Gebruikte materialen:

Alle door mij gebruikte Stampin’ Up! materialen zijn via mij te bestellen. Je kunt je bestelling plaatsen in online door op de producten te kiezen. Je komt dan automatisch in mijn Stampin’ Up! Online Store. Je kunt hier afrekenen met PayPal of een credit card.
Wil je niet online bestellen dan kun je je bestelling ook mailen naar: info@carmenmorris.nl

1 reactie op “Stampin’ Up! ~ Golden Garden Designer Specialty Acetate”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.