Welkomskaartjes voor nieuwe teamleden

Dit kaartje is er eentje in een serie van 10 die ik heb gemaakt voor nieuwe teamleden. Deze dames en heer geen directe teamleden, maar ze zijn wel onderdeel van mijn team. Ik vond het wel zo leuk om ze een welkomskaartje te sturen.
Door tijdgebrek ben ik niet altijd in staat geweest om attent te zijn, maar sinds kort reserveer ik twee keer per maand een moment om kaartjes maken. In de eerste instantie voor mijn directe teamleden. Hiervoor hou ik een overzichtje bij en het helpt me enorm. Ik maak dan een aantal kaarten tegelijk voor bijvoorbeeld jubilea, promoties of verjaardagen. En natuurlijk is het leuk om te vieren dat mijn directe teamleden zelf teams zijn gestart of hun team hebben uitgebreid.

Dit keer een kaart die ik heb gemaakt met de Nature’s Thoughts stansen. Deze stansen heb ik al eerder gebruikt in combinatie met de bijpassende stempelset, Positive Thoughts. De kaarten die ik heb gemaakt vindt je <hier>. De stansen kun je bekijken in het bestandje wat je kunt downloaden.

Ik heb nu gebruik gemaakt van de extra stansen die in de stansenset zitten. Deze zijn heel leuk om te gebruiken om uit restjes cardstock te stansen. Ik had het cardstock assortiment van de Subtels kleurenfamilie nog op mijn bureau liggen dus heb ik dezelfde kleuren gebruikt als op de vorige kaarten. En zie je die kleine paarse hartjes? Dit zijn restjes uit de vleugeltjes van het schattige vlindertje.
De tekst komt uit een set die voor demonstratrices verkrijgbaar is, het label komt uit de Knuffels op Papier Bundle en het Designer Series Paper uit het Subtles assortiment.

Ik wens je een hele gezellige dag en hoop je snel weer te zien bij een nieuw blogberichtje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.