Vintage Vrijdag #147: Stampin’ Up! ~ Old World Paper 3D Embossing Folder

Heej hallo! Vandaag ben ik weer terug met een kaart met een vintage look. Ik heb al eerder gezegd dat ik niet zo in mijn bruine flow zit, maar vandaag kreeg ik ineens inspiratie om een ‘light versie’ te maken met nieuwe producten. Dus je ziet nu op de vrijdag alleen kaartjes met een vintage look als ik de inspiratie heb.

De achtergrond voor de kaart heb ik gemaakt met de Old World Paper 3D Embossing Folder. Oooooh wat ben ik hier blij mee. Deze embossingfolder geeft je de mogelijkheid om in een handomdraai een gekreukte achtergrond te maken.

Ik wilde echt een look van een oud, gekreukt papiertje dus heb ik de tekststempel uit de set Very Versailles gestempeld met Soft Suede inkt op aquarelpapier. Daarna heb ik het papier nat gespoten en nat in de folder gedaan en door mijn stansapparaat gedraaid. Het resultaat is om te smullen. De zonnebloem en blaadjes komen uit de set Celebrate Sunflower. Deze set is ook verkrijgbaar in het Nederlands!

De bloem en de blaadjes heb ik ingekleurd met Stampin’ Blends, onze Alcohol Markers. Ik heb de kaart afgemaakt met wat bling, ik heb hiervoor lakpuntjes gebruikt.

Wanneer je op de linkjes klikt, kun je de producten bekijken. Als het goed is kom je dan op mijn vernieuwde website. Deze is sinds 3 juni actief. En wat ben ik blij te mogen vertellen dat de Stampin’ Up! website nu volledig in het Nederlands is. Men heeft de afgelopen maanden keihard gewerkt aan de vertaling. Neem een kijkje zou ik zeggen. Je kunt nu dus ook alle informatie in het Nederlands lezen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.