Vandaag de hele dag gratis verzendkosten

Vandaag biedt Stampin’ Up! de hele dag gratis verzendkosten aan. Dit is je kans om de producten die nog verkrijgbaar zijn uit de herfst/winter catalogus te kunnen bemachtigen. Het gaat erg hard met de producten, er is al heel wat uitverkocht. Het actuele aanbod kun je het beste bekijken op mijn website. Klik op deze link om mijn Stampin’ Up! website te bezoeken en klik dan door naar mijn online shop!

Deze keer heb ik een aantal snelle kaartjes gemaakt in een winter/kerst thema. Het uitgangspunt voor mijn kaartjes was de set Playful Penguins. Deze set heb ik gekozen vanwege de de geinige teksten die ik, ondanks dat de set niet meer verkrijgbaar is, nog heel vaak ga gebruiken omdat het lettertype zo leuk is. De pinguïns lijken mij ideaal voor bijvoorbeeld mannenkaarten en ‘coole’ kaarten voor kids. Dit is dus zo’n set die nog lang in mijn collectie gaat blijven en ik ben blij dat ik hem nog heb kunnen bemachtigen toen hij nog verkrijgbaar was. Ik heb eerder mijn strategie gedeeld hoe ik keuzes maak om mijn collectie aan te vullen. Deze tips vindt je <hier>.

Het is een set met mooi getekende afbeeldingen met veel detail waardoor ze niet echt heel veel nodig hebben. Dus heb ik de afbeeldingen alleen op een notecard afgedrukt. De schaduw of sneeuw is ook onderdeel van de stempelset. En dat kleine stempeltje is verschrikkelijk handig om te combineren met andere sets.

En als laatste twee kaartjes met de set Cup of Christmas. De sneeuw stempel geeft net het extraatje en de tekst (Nothing warms the heart quite like a good friend) past heel erg goed bij een kopje warme drank. De set met de mokken is overigens ook verkrijgbaar in het Nederlands (Tjokvol Kerst). Deze set is bijzonder omdat de gebruikte kopjes vallen in de Reversables lijn. Je kunt dus het oortje van de mok zowel links als rechts afdrukken met dezelfde stempel! De bijpassende stansen zullen volgend seizoen nog verkrijgbaar zijn dus iets zegt mij dat er waarschijnlijk een aanvulling op deze mokken zit aan te komen. De stempelset is nu in de aanbieding voor slechts €19. Ik heb al eerder gewerkt met deze set ik combinatie met andere materialen.

Je kunt dus alleen vandaag je bestelling gratis laten bezorgen. Bestel online of via mail! Bestel je via mail dan kun je dat doen tot 18.00 uur vanavond. De actie voor gratis verzendkosten geldt voor bestellingen vanaf €40!

Ik wens je een hele gezellige dag en hoop je snel weer te zien bij een volgend blogberichtje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.