Techniek: Embossingfolders als basis voor je achtergrond zonder structuur

Afgelopen vrijdag is de nieuwe Jan-Jun mini catalogus ingegaan. En zijn er aankomend seizoen weer leuke producten van Stampin’ Up! verkrijgbaar! Inmiddels heb ik alle spulletjes binnen waarmee ik de komende tijd wil gaan werken. Ik heb goed gekeken naar hetgeen ik al heb en hoe ik mijn collectie kan gaan uitbreiden. Tips voor het uitbreiden van je eigen collectie vindt je <hier>.

Tevens is ook de mooiste periode van het jaar gestart, Sale-a-Bration. t/m 31 maart ben je in de gelegenheid om gratis, exclusieve producten te kiezen bij je bestelling. Meer informatie over hoe je het meeste kunt halen uit Sale-a-Bration, vindt je <hier>.

Één van de mooiste lijnen vind ik toch wel de Parisian Blossoms Suite. Ik hou wel van de romatische look en heb deze lijn dus als eerste gepakt om mee te knutselen. De bovenstaande kaarten heb ik dan ook gemaakt met de producten uit de suite. De prachtige bloementak heb ik gecombineerd met verschillende producten, die vindt je aan het einde van het bericht. Voor de achtergrond heb ik heel iets anders geprobeerd met de waanzinnige 3D Embossing Folder. Ik ben dol op embossing folders maar het effect van de structuur was voor deze kaarten niet gewenst terwijl ik het motief van de folder juist weer heel aantrekkelijk vond. Hoe ik de achtergronden heb gemaakt kun je dan ook zien in de video.

Ik vind het uitproberen van diverse technieken hartstikke leuk en ik ben dan ook best tevreden over hoe dit experimentje met de Gelli Plate heeft uitgepakt. Het stelt mij in de gelegenheid om vaker een embossing folder te pakken want ik gebruik ze veel te weinig.

Ik wens je een hele fijne dag en hoop je snel weer te zien voor een volgend blogberichtje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.