Stampin’ Up! To a Wild Rose Bundle – 2 keer anders

Heej hallo! Gisteren heeft Stampin’ Up! een serie nieuwe producten toegevoegd aan de Sale-a-Bration geschenken. Dit zijn allemaal producten uit de Stampin’ Up! jaarcatalogus. In de level 2 categorie (gratis bij je bestelling van €120) kun je nu de Wild Rose Dies kiezen. Deze Dies zijn onderdeel van een super mooie bundle: To a Wild Rose.
Ik besloot deze veelzijdige bundel er even bij te pakken…

De stempels vallen in de Distinktive serie en een verschillende afbeeldingen hebben dus een foto finish look. Door het gebruik van zachte kleuren krijg je een heel leuk zacht effect op je kaart.
De outline bloem biedt verschillende mogelijkheden. Voor deze kaart heb ik de ‘invul stempeltjes’ gebruikt om kleur te geven aan de bloem, die ik vervolgens met de stansenset heb uitgestanst. De detail stempel en het hartje van de bloem heb ik gebruikt om de achtergrond te maken.

Dit is eigenlijk dezelfde kaart maar hier heb ik een techniek gebruikt om de achtergrond te stempelen. Ik heb de stempels afgedrukt op nat aquarelpapier. Wanneer je meer uitleg wilt over deze techniek, kun je <hier> een filmpje bekijken. Deze stempels zijn heel erg geschikt voor deze techniek. Ook voor deze kaart heb ik de stansenset gebruikt voor de blaadjes en het uitstansen van de bloem. Ik heb de bloem hier zonder fratsen ingekleurd met inkt van de inktpad en een penceel.

De set bestaat ook uit een aantal leuke teksten die geschikt zijn voor het maken van o.a vrienschapskaartjes. De tekst Blessed heb ik afgedruk en uitgeknipt en de kleine teksten heb ik op zwart cardstock afgedrukt met Versamark inkt en ge-heatembost met witte embossing poeder.

Dit was mijn berichtje voor vandaag. Je ziet dat je met slechts één set kaartjes kunt maken met een heel verschillend uiterlijk.
Ik wens je een fijne dag en hoop je snel weer te zien bij een volgend blogberichtje.

Stampin’ Up! Producten bestellen?

Je kunt je bestelling met Stampin’ UP! producten via mij bestellen door te mailen naar: info@carmenmorris.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.