Stampin’ Up! ~ Siertuin Collectie

Vanaf gisteren is de Siertuin Collectie van Stampin’ Up! verkrijgbaar. Deze lijn is opgenomen in de nieuwe jaarcatalogus 2020-2021 en is nu te bestellen in een exclusieve voorverkoop periode. Deze lijn is letterlijke en figuurlijk super fleurig!
Bekijk de gehele collectie:

Ik ben erg enthousiast over deze lijn vanwege de mogelijkheden van de stempels en accessoires. De Nederlandse teksten zijn super bruikbaar! De grote teksten zijn echt te gek en met de kleine teksten kun je bijvoorbeeld in de binnenkant van je kaart een speciale boodschap stempelen. En omdat de spulletjes nu al verkrijgbaar zijn kan ik ze heel lang gebruiken.

De tekening van het boeket is heel leuk en te gebruiken voor alle denkbare stijlen. Je kunt het inkleuren met diverse kleurmediums voor een hele andere look. Deze afbeelding heb ik ingekleurd met inkt van de Classic Ink Pads. Verder heb ik de grootste rechthoek stans gebruikt voor de achtergrond. Hieruit heb ik met de Stitched Rectangle Dies een rechthoek gestanst en deze heb ik verhoogd op de kaart geplakt met Dimensionals. En uiteraard heb ik de kaart afgemaakt met wat bling.

Voor deze kaart heb ik weer de zelfde stansen gebruikt al voor de vorige kaart. De afbeelding heb ik ingekleurd met Stampin’ Write Markers en een Blender Pen. Je ziet dat de kleur nu iets intenser is waardoor je de achtergrond iets kleurrijker kunt maken.

Dit was het berichtje van deze keer. Ik wens je een goede dag en hoop je snel weer te zien bij een volgend berichtje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.