Stampin’ Up! ~ Puur Natuur Bundle

Er wordt vaak aan mij gevraagd waar ik me door laat inspireren. Het antwoord daarop is: ALLES! Ik raak door de meest vreemde dingen geinspireerd. Voor deze kaart was de storm en harde wind van afgelopen dagen inspiratie. Overal lagen bladeren en takken. En ik enkele gevallen moesten er bomen worden omgezaagd omdat ze dreigden om te vallen of te breken. Niet het meest leuke gezicht maar hierdoor werd ik wel geinspireerd om de Puur Natuur Bundle van Stampin’ Up! te gebruiken.

Vanwege het vrijdag item wilde ik ook weer eens de bruintinten gebruiken maar ik moet eerlijk bekennen dat dat ook deze keer niet is gelukt. Nou ja, ik heb wel bruintinten gebruikt maar ook de kaart die ik heb gemaakt is nog steeds erg wit en ik ben er helemaal oke mee.

Ik krijg soms ook inspiratie van projecten die collega’s maken. Zo zag ik op Instagram mijn collega Klaartje die aan de slag ging met de stempelset Gallery Grunge. Dat inspireerde me om ook deze stempelset te gebruiken. Het hout-achtige achtergrond vond ik wel leuk bij de boomstam en bladeren. Bij haar zag ik ook een Mini Library Clip super leuk verwerkt op haar kaart en dat idee kwam me weer goed van pas bij het verwerken van de label die ik had geponst met de Label Me Lovely pons. Herken je de labels en tekst uit mijn vorige bericht? Dit is dus ook een leuke manier om de labels te verwerken op je kaart.

Dit weekend wordt er weer storm verwacht. Ik ben er niet zo blij mee maar goed, wie weet welke inspiratie ik er dan weer van krijg. Ik wens je een heel gezellig weekend en hoop je snel weer te zien bij een nieuw blogberichtje.

Gebruikte Stampin' Up! Materialen

staande zondag plaats ik weer een verzamelbestelling. Wanneer je een bestelling wilt plaatsen, mail deze dan naar info@carmenmorris.nl. Als je deze keer meedoet met de verzamelbestelling dan verzend ik je spulletjes gratis.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.