Stampin’ Up! ~ Pressed Petals Suite

Hej hallo! De kaart van deze keer is gemaakt met de Pressed Petals Suite. I heb deze suite al een paar dagen op mijn bureau liggen. Vaak laat ik spulletjes wat langer liggen zodat ik meerdere producten kan uitproberen.

Omdat ik toch erg gecharmeerd ben van het Washi Tape heb ik dit keer een bloem opgebouwd. De blaadjes zijn ook los te gebruiken zoals ik dat eerder heb gedaan. Dat voorbeeld vindt je hier. Voor het hart van de bloem heb ik een knoopje gebruikt wat ik met Mini Domensionals heb opgeplakt. De blaadjes heb ik uit Pear Pizzazz cardstock gestansd met de stansen uit de set Puur Natuur.Ik heb gekozen voor een eenvoudige layout. Het panel van Very Vanilla cardstock heb ik ge-embosd met de Scripty 3D embossingfolder. Hier en daar ben ik met een Sponge Dauber over het geemboste schript gegaan om wat contrast te creëren. De randjes heb ik opgeruwd met een schaar waarna ik de randjes lichtjes heb gesponsd met Crumb Cake inkt. Het script is heel fijntjes en subtiel, erg leuk! Verder heb ik restje DSP gebruikt voor de banners.

Dit was het kaartje voor deze keer. Ik wens je een hele fijne dag en hoop je weer snel te zien bij een volgend blogberichtje!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.