Stampin’ Up! ~ Pressed Petals Suite #3

Vandaag een kaart met een heel ander uiterlijk maar wel weer met de Pressed Petals Suite. Ik vind het leuk om verschillende mogelijkheden van een complete suite te ontdekken. Deze keer heb ik voor de groene tinten gekozen waardoor ik een vrij neutrale kaart heb kunnen maken. Deze combinatie van het DSP zou bijvoorbeeld ook heel goed kunnen voor een mannenkaart.

De ticket stans komt uit de stansenset Frosted Frames Dies. Dit is een set uit de herfst/winter catalogus die ik heel veelzijdig vind. En je ziet dat deze ticket prima te gebruiken is met wat grotere teksten en dat hoeven dus ook niet perse teksten uit de bijpassende stempelset uit de suite te zijn. Ik koos vanwege het lettertype voor een tekst uit de set Beautiful Friendship. Omdat ons vaste kleurenpalet de mogelijkheid bied tot het combineren van verschillende embellishments heb ik twine gebruikt die weer in een andere suite zit, de Magnolia Lane.

Wanneer je net begint is de aanschaf van een complete suite heel verstandig. Alle producten zijn op elkaar afgestemd waardoor je niet hoeft te zoeken naar bijpassende producten. Aan de andere kant zit je ook niet vast aan zo’n complete lijn. Gaande weg zul je zien dat er veel losse producten zijn die met elkaar combineren qua kleur of thema. Voor deze kaart heb ik eigenlijk alleen het Designer Series Paper gebruikt in combinatie met andere producten die ik al had.

Dit was het kaartje van vandaag. Ik wens je een hele fijne zondag en hoop je weer snel te zien bij een volgend blogberichtje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.